Masumlar Apartmanı oyuncusu diziye veda ediyor!

Masumlar Apartmanı oyuncusu diziye veda ediyor!
Masumlar Apartmanı oyuncusu diziye veda ediyor! Masumlar Apartmanı hangi karakteri diziden ayrılıyor? Masumlar Apartmanı izle.

Trt1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı yepyeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı kadroya sahip olan Masumlar Apartmanı oyuncusuna veda ediyor. Peki Masumlar Apartmanı hangi oyuncusu diziden ayrılacak? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman? Masumlar Apartmanı bu akşam yok mu? Masumlar Apartmanı oyuncuları kimler? Masumlar Apartmanı yeni bölüm izle.

Ekranların başarılı dizisi Masumlar Apartmanı oyuncuları arasında yer alan Merve Dizdar başka bir proje için imza attı. Sık sık sosyal medyada doğal hali ile gündeme gelen merve Dizdar, magazin dünyasının sevilen isimleri arasında yer almakta. Dizide oyunculuğunu konuşturan ünlü oyuncu Merve Dizdar, diziden ayrılıyor mu? sorusunu aklına getirdi? Peki Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncusu Merve Dizdar diziden ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı İn Gülben'i diziden ayrılıyor mu?


Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ile takipçilerinin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Dizdar, yeni projesi için imz attı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni projesini açıklayan Merve Dizdar, 2022 yılında yeniden ekranlarda olacak. Deniz Celiloğlu ve Musab Ekinci ile birlikte paylaşım yapan Merve Dizdar'ın Masumlar Apartmanı dizisinden ne zaman ayrılacağı is emerak konusu oldu. Ünlü oyuncu sezon finalinde yeni projesi için çalışmalar başlayacak ancak Masumlar Apartmanı dizisinden ne zaman ayrılacağı henüz belli değil. Dizide Gülben karakterinin hikayesinin ise nasıl sonlanacağı merak konusu.

Merve Dizdar kimdir?
 

25 Haziran 1986 yılında dünyaya gelen Merve Dizdar, İzmir doğumludur. Eğitimini Kadir Has Üniversitesi ileri oyunculuk eğitimi alarak tamamlayan Merve Dizdar, tiyatro deneyimlerinin ardından 'Bir Ses Böler Geceyi' sinema filmi ile oyunculuğa başlamıştır. Kavak Yelleri, Doksanlar, Geniş Aile, Doksanlar gibi başarılı projelerde ün kazanmıştır. Günümüzde ise Trt1 kanalında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini canlandırmaktadır.

Merve Dizdar rol adlığı dizi ve filmler

Kavak Yelleri

İnsanlar Alemi

Doksanlar

Çılgın Dersane Üniversitede

Beş Kardeş

Kırgın Çiçekler

Kertenkele

Yüz Yüze

Vatanım Sensin

Mucize Doktor

Masumlar Apartmanı

Bir Ses Böler Geceyi

Mandıra Filozofu

Yok Artık 2

Bir Aşk İki Hayat

Eltilerin Savaşı

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?

30-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar