Esra Erol'da Fatma kızı Hifa'ya kavuşacak mı?

Esra Erol'da Fatma kızı Hifa'ya kavuşacak mı?
Esra Erol'da Fatma 4 yaşındaki kızına kavuşacak mı? Fatma'nın eşi kızını teslim edecek mi? Esra Erol'da yeni bölüm izle.

Atv ekranlarının büyük bir heyecan ile takip edilen programı Esra Erol'da programı hafta içi her gün seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Birbirinden heyecanlı olayların yaşandığı programda izleyenler ekrana kilitlenmekte. Geçtiğimiz günlerde boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından 4 yaşındaki kızını kaçırdığını iddia eden Fatma ile ilgili sevindirici bir haber geldi. Günlerdir 4 yaşındaki kızı Hifa Selin'e kavuşmak için Esra Erol'da programında eşine seslenen Fatma, kızına kavuşuyor mu? Esra Erol'da programı izle.

Esra Erol'da programında eşi Barış Uçar tarafından kızı Hifa Selin'i kaçırdığını iddia etmişti. Kocası tarafından aldatıldığını öğrenen ve bağımlı olduğunu iddia eden Fatma Uçar tüm bunlara daha fazla dayanamayarak boşanma kararı aldığını ancak bunun üzerine kocası Barış Uçar'ın kızını kaçırdığını iddia etmişti. Atv kanalının en çok izlenen programı Esra Erol'da ya katılarak yardım isteyen Fatma Uçar, dört gözle kızı Hifa Selin'e kavuşmayı bekliyor.  İşte tüm detaylar.

Bugün yayınlanan Esra Erol'da programında Fatma hanım ve eşi Barış Uçar canlı yayın aracılığı ile karşı karşıya geldi. Kızı Hifa Selin'i dayısına teslim edeceğini belirten babası Barış Uçar, tek derdinin kızı olduğunu söyledi. Bunun üzerine ise Fatma hanım abisi ile sorun yaşadığını özellikle neden abisine teslim etmek istediğini sordu. Barış Uçar ise 5 aydır eşi Fatma ile Hifa Selin'in dayısı Nureddin bey ile uzlaşma yoluna gitmek istediğini  söylediğini ifade etti. Fatma hanım ise 4 yaşındaki Hifa Selin'in abisine değili, kız kardeşine teslim etmesini istedi. Ancak eşi Barış Uçar ısrarla dayısına vereceğini söylüyor. Esra Erol'un tüm çabasına rağmen Barış Uçar'ı ikna edemedi. Barış Uçar son olarak 'kızımı teyzesine değil, dayısına teslim edeceğim.' dedi. Canlı yayında Barış Uçar'ın kardeşi Kurtuluş bey ile uzlaşma yoluna gitmeye çalışan Esra Erol, 4 yaşındaki Hifa Selin'in teyzesine teslim edilmesini istedi. Peki Fatma, kızı Hifa Selin'e kavuşacak mı?

Atv kanalının izlerken nefes kesen olaylara tanık olduğumuz Esra Erol'da programı hafta içi her gün 16:20'da seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. İyi Seyirler

03-02-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar