Neslihan Atagül Doğulu'dan üzen açıklama: İki adım atınca yoruluyorum

Neslihan Atagül Doğulu'dan üzen açıklama: İki adım atınca yoruluyorum
Sefirin Kızı dizisinin Nare karakteri Neslihan Atagül Doğulu sağlık problemleri nedeniyle diziden ayrılmıştı. Neslihan Atagül Doğulu'dan üzen açıklama…

Ekranların sevilen isimlerinden Neslihan Atagül Doğulu son günlerde sağlık problemleri yaşıyor. Sefirin Kızı dizisinin güzel başrolü Neslihan Atagül Doğulu, yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu hastalığı sebebiyle diziden ayrılmak durumunda kalmıştı. Güzel oyuncu bugün Etiler'de görüntülendi. Eşi Kadir Doğulu ile birlikte görüntülenen Neslihan Atagül durumunun daha iyi olduğunu söyledi. Neslihan Atagül Doğulu eşinin yardımıyla aracına bindi.

Neslihan Atagül Doğulu 5 kilo verdi

Star Tv'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde başrol oynayan Neslihan Atagül Doğulu geçridiği rahatsızlık sebebiyle diziden ayrıldı. Doktorların dinlenmesi gerektiğini belirten Neslihan Atagül Doğulu, hastalığının ardından ilk kez görüntülendi. Etiler'de kameralara konuşan güzel oyuncu, "Daha iyiyim gördüğünüz gibi, iki adım atınca yoruluyorum ama en azından böyle biraz daha hayata karışmaya başladım. İyiyim yani" dedi. Ünlü oyuncunun kilo verdiği gözlemlenirken kendisi de 5 kilo verdiğini söyledi.  

Neslihan Atagül, Sefirin Kızı'na Tuba Büyüküstün'ün katılmasına ne dedi?

Neslihan Atagül Doğulu gazetecilerin Sefirin Kızı dizisinden ayrılması ile ilgili sorularını da cevapladı. Doğulu, "Evet. Öyle olmak durumunda kaldı. Dinlenmem gerekiyordu. Bünyem pek kaldıramadı yoğun tempoyu. O sebeple ayrıldım" diye konuştu. Neslihan Atagül Doğulu Sefirin Kızı dizisinden ayrılınca uzun zamandır ekranda olmayan güçlü isimlerden Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı kadrosuna katılmıştı. Neslihan Atagül, kendisine sorulan Tuba Büyüküstün sorusuna, "Hayırlısı olsun arkadaşlar, bir şey söylemeyeceğim. Sağ olun ilginiz için teşekkürler" cevabını verdi.

Sefirin Kızı'nda ayrılıklar yaşandı

Yaşadığı sağlık problemleri sebebiyle çalışmaya ara veren Neslihan Atagül Doğulu'nun yavaş hareket ettiği gözlemlenirken, arabaya da eşi Kadir Doğulu'nun yardımıyla bindi. Sefirin Kızı'nda Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu ile başrol oynayan Atagül'ün ardından diziden Kaygılaroğlu da ayrılmıştı. Sefirin Kızı kadrosuna ise uzun zamandır hiçbir projeyi kabul etmeyen güzel oyuncu Tuba Büyüküstün katıldı. Star Tv'de yayınlanan Sefirin Kızı yeni karakterlerle yoluna devam ediyor. Neslihan Atagül Doğulu'nun da bir an önce sağlığına kavuşması bütün hayranlarının en büyük temennisi.

03-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar