Esra Erol’un Gafını Oyuncu Elçin Sangu Tiye Aldı!

Esra Erol’un Gafını Oyuncu Elçin Sangu Tiye Aldı!
Atv'de yayınlanan ve Esra Erol’un sunuculuğunu yaptığı Esra Erol’da programında isimlerin karıştırılması herkesi gülümsetirken olaya adı karışan Elçin Sangu olayı tiye aldı.

Atv ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen ve pandemiye rağmen her gün yeni bölümüyle yayınlanan Esra Erol’da programında son zamanlarda sık sık hatalar yaşanmaya başlandı. Daha önce yayına koronavirüslü birinin katıldığı, bir konuğun stüdyodan ayrılırken küfürlü sözlerinin yayına yansıdığı program da şimdi de yılların sunucusu Esra Erol bir hata yaptı. Usta sunucu stüdyoda konuk olarak aldığı bir kişinin eşinin adını yanlış telaffuz ederek ünlü oyuncu Elçin Sangu ile karıştırması bir anda sosyal medyada gündem oldu ve başarılı sunucunun bu gafı en çok okunanlar arasına girdi. Ayrıca kendi isminin stüdyoda konuk olan birinin eşiyle karıştırılması güzel oyuncu Elçin Sangu tarafından da tiye alındı. İşte detaylar!

Esra Erol’un Gafı Elçin Sangu’yu Güldürdü!

Atv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’da programı yine sosyal medyanın gündeminde. Başarılı sunucu Esra Erol’un program da yaptığı bir gaf herkesi tebessüm ettirirken gafın taraflarından olan oyuncu Elçin sangu ise güzel sunucunun bu gafını tiye aldı. Programda Mustafa adlı konuk eşinin evi terk ettiğini anlatırken eşinin adının Elçin Ulu oluğunu ifade etti. Konuk, eşinin evi terk ederken evdeki tüpü de alarak gittiğini belirtti. Bu sırada sunucu Esra Erol Mustafa adlı konuğun eşinin evi terk etmesini anlatırken yanlışlıkla “Elçin Sangu iki çocuğuyla beraber eşini terk ediyor” demesi ve Elçin Ulu yerine Elçin Sangu demesi sosyal medyada gündem oldu. Bu hata güzel oyuncu Elçin Sangu’nun da gündemine geldi.

Tüp Çok Pahalı Almadan mı Gitseydim?

Atv ekranlarında her gün yeni bölümleriyle ekrana gelen ve başarılı sunucu Esra Erol’un sunuculuğunu yaptığı Esra Erol’da programında sunucu Esra Erol’un isimleri karıştırması ve Elçin Ulu yerine Elçin Sangu demesi güzel oyuncuyu da tebessüm ettirdi. Stüdyo konuğu Mustafa’nın “karım evdeki büyük tüpü de alıp kaçtı” sözleri üzerine Elçin Sangu yapılan hatayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Tüp çok pahalı almadan mı gitseydim” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım bir anda binlerce beğeni ve yorum alırken okuyan herkesi tebessüm ettirdi.

28-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar