Estetik yaptıran Işın Karaca'nın son hali olay oldu

Estetik yaptıran Işın Karaca'nın son hali olay oldu
Işın Karaca sosyal medyadan estetik öncesi ve sonrasına ait yüz fotoğraflarını paylaştı. Karaca, "Fransız askısı diye adlandırılan müdahalenin yeni sürümü" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Işın Karaca da estetik yaptıran ünlüler arasına karıştı. Sevilen sanatçı Karaca estetik yaptırmadan önce ve yaptırdıktan sonraki halini gösteren bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma beğeni ve yorum yağan Işın Karaca, geçirdiği oprrasyon hakkında bilgi verdi. Işın Karaca'nın muhteşem değişimi ve yaptığı yorumlar sosyal medyada olay oldu. Işın Karaca gerçekleşen opreasyonu "Fransız askısı diye adlandırılan müdahalenin yeni sürümü" şeklinde tanımladı. Doktoru ve hastene personeline teşekkür eden Işın Karaca tüm detayları takipçileriyle paylaştı.

Işın Karaca: Ruhum 28 ama dış kaporta aynı şeyi söylemiyordu

Magazin dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Işın Karaca sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Bu sefer geçirdiği estetik operasyonla gündem olan Işın Karaca'nın yaşadığı değişimden memnun görünüyor. Yaptığı paylaşımla ilgili not yazan Karaca esprili cümleler kurdu. Karaca, "Ruhum 28 ama dış kaporta aynı şeyi söylemiyordu" derken pandemi döneminde bunaldığını ve bu operasyonu 6 hafta önce planladığını belirtti. "Ben de her kadın gibi dış görüntümün yaşlanmasını istemiyorum" diyen Karaca, Fransız askısı adıyla bilinen müdehaleyi yaptırdığını söyledi.

Ünlü şarkıcı Işın Karaca Instagram hesabından öncesi/sonrası fotoğrafı paylaştı. Bu fotoğraflı paylaşıma açıklama yazan Işın Karaca'ya beğeni yağdı. Kendisinin de beğendiği paylaşımından belli olan Işın Karaca şu cümleleri kurdu;

"Her işin bir ehlisi var... Her ehlinin elin inandığı ürün ve teknikleri var. Biz tüketiciler ise isteğimiz doğrultusunda yaşarız. Ben de her kadın gibi dış görüntümün yaşlanmasını istemiyorum. Ruhum 28 ama dış kaporta aynı şeyi söylemiyordu. Pandemi hepimizi ruhsal, fiziksel ve psikolojik olarak etkiledi. Bazen aynaya bakamayacak hale gelmedik mi kızlar? 6 haftadan beridir planladığımız bu minik narkozsuz operasyonu muhteşem doktorumuz gerçekleştirdik... Fransız askısı diye adlandırılan müdahalenin yeni sürümü... Soldaki ben’i de çok seviyordum, hala seviyorum. Ama sağdaki bana bayıldım."

Işın Karaca: Uzun zamandır bu kadar şımartılmamıştım

"Yer çekimine karşı gelemeyen her kas ve yağ dokusu yere doğru iner fotoğrafta görüldüğü gibi. Aslında yapılana kadar ben de ne kadar yıprandığımın farkında değildim... Geleneksel botoks ve dolgu işlemleri artık hemen hemen her kadın ve erkeğin hayatında var, migren ve diş gıcırdatma tedavisinde bile kullanılıyor... Hanımlar, beyler.... Tıp ve teknoloji geliştikçe yaşlanmak yok... Bugünü kendimi yenilemeye adadım... Uzun zamandır bu kadar şımartılmamıştım. Bundan sonra o burun yere düşmeyecek Hocam (…). Bir kaç gün sonra minicik morluklarım ve şişliklerim inecek... Merak eden. Yazan. Duasını yollayan tüm canlarıma sevgilerimi yolluyorum.. Canım refakatçim. Sevgilim... Aşkım… Bugünkü sabrın için teşekkür ederim… Bu arada klinikteki tüm hemşirelerimize kocaman sarılıyorum.. Bebek gibi baktınız bana..Teşekkür ederim…"

08-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar