TRT'nin yeni dizisi Dünya Hali'nin başrol oyuncuları belli oldu

TRT'nin yeni dizisi Dünya Hali'nin başrol oyuncuları belli oldu
Yeni dizi Dünya Hali seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. TRT'nin yeni dizisi Dünya Hali'nin başrol oyuncuları belli oldu. İşte Dünya Hali'nin başrol oyuncuları…

Sezonu başarılı sürdüren dizilerin bir çoğu sezon finaline giderken reyting kurbanı olanlar da vardı. Birçok sevilen dizi final kararı aldı. Final yapan dizilerin yerine ise ekranlara yeni diziler gelmeye başladı. Neden Film'in TRT için hazırladığı yeni dizi Dünya Hali de hazırlıklarını hızlandıran yapımlardan. TRT1'de yayınlanan Doğu Demirkolun başrolde olduğu Tutunamayanlar dizisinin yapım şirketi olan Neden Film yeni dizi Dünya Hali için kolları sıvadı. Bir süredir hazırlıkları devam eden Dünya Hali cast çalışmalarını hızlandırdı. Dünya Hali dizisinin başrol oyuncuları ise belli oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Caner Şahin ve Pelin Abay Dünya Hali dizisinde başrol oynayacak.

Dünya Hali yakında ekranda olacak

TRT1 yeni dizi ve programlarla ekranını renklendirmeye devam ediyor. Tutunamayanlar dizisinin de yönetmeni olan Osman Nail Doğan'ın yöneteceği yeni dizi Dünya Hali yakında TRT1 ekranında olacak. Murat Kaman ve İdris Meydi'nin senaryosunu yazdığı Dünya Hali'nin Temmuz ayında yayınlanması planlanıyor. Hazırlıkları devam eden Dünya Hali dizisinin cast çalışmaları da hızlandırıldı. Yakında ekranda olması planlanan Dünya Hali merakla bekleniyor. Dünya Hali dizisinde yer alacak oyuncular ve dizinin konusu da şimdiden merak edilemeye başlandı.

Dünya Hali başrol oyuncuları kim?

Neden Film imzalı yeni dizi Dünya Hali Temmuz ayında ekranda olacak. Merakla beklenen dizinin iki başrol oyuncusu belli oldu. Sevilen oyuncular Caner Şahin ve Pelin Abay Dünya Hali dizisinde başrolleri paylaşacak.

Caner Şahin kimdir?

Dünya Hali dizisinde başrol oynayacak Caner Şahin, 1992 Eskişehir doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim alan Şahin 2016 yılında ilk televizyon projesinde yer almıştır. Kanal D'de yayınlanan Babam ve Ailesi dizisinde rol alan Şahin, en son Star Tv'de yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisinin kadrosundaydı.

Pelin Abay kimdir?

Dünya Hali dizisinde Caner Şahin ile partner olacak Pelin Abay 1993 doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Abay çok sayıda tiyatro oyununda yer almıştır. Abay, 2018 yılında Vatanım Sensin dizisinde rol almıştı. Pelin Abay birçok sinema ve dizi projesinin castında yer alan isimlerdendir.

08-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar