Evim dizisi nerede çekiliyor? Dizi seti nerede?

Evim dizisi nerede çekiliyor? Dizi seti nerede?
Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Evim dizisi çekimleri başlamadı. Oyuncuların paylaştığı fotoğraflar seyirciyi meraklandırdı. Evim dizisi nerede çekiliyor?

Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Evim dizisinin çekimleri henüz başlamadı. Başrol oyuncularının paylaştığı fotoğraflar seyirciye¸ Evim dizisi nerede çekiliyor?, sorularını sordurdu. Bizler de diziseverler kadar Evim dizisinin nerede çekildiğini, dizi setinin nerede olduğunu merak ediyoruz. Şimdi detaylar

Evim dizisi nerede çekiliyor? Dizi seti nerede?

Evim dizisiyle ilgili internette paylaşılan fotoğraflar merak unsuru oldu. Lakin çekimler başlamadığı için Evim dizi setinin nerede olduğuna dair kesinleşen bir şey yok. Birbiriyle mükemmel bir çift olan Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'un başrolde olacağı Evim dizisinden fotoğraflar internete düşmeye başladı. Fotoğraf karelerinin bize anlattığı kadarıyla çekimler İstanbul'da yapılacak. Semt ismi veremeyiz ama Plato ya da doğal mekanlar tercih edileceğe benziyor. canlitv olarak çekimler başlar başlamaz net bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Evim Dizisi Hangi Kanalda!

Yapımcılığını OGM Pictures Yapım ve Onur Güvenatam’ın üstlendiği Evim dizisi dram ağırlıklı bir dizi  olacak. Oyunculuğa başaldığından beridir romantik  komedi dizilerinde izlediğimiz Demet Özdemir’i  bu sefer çok farklı bir karakterde izleme şansı bulacağız. Daha önce Gülseren Budayıcıoğlu’nun diziye çevrilen kitabı  İstanbullu Gelin 'de izlediğimizi Evim dizisi eminiz İstanbullu Gelin kadar iddialı bir yapım olacak. Çekimleri henüz başlamadığı gibi oyuncu seçimleri de tamamlanmadı. Fısıltı gazetesinin haberine göre Evim dizisinin TV 8 'de yayınlanacak. Tv8 kanalından henüz bir açıklama omadığı için doğruluk payından şüpheliyiz. Her an yeni bir gelişmeninolduğu ülkemizde dizi ve tv sektöründe de değişiklikler oluyor. Elimize net bilgi olduğunda siz değerli okurlarımız ile paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz.

Evim Dizisi Konusu

OGM Pictures Yapım ve Onur Güvenatam yapımcılığını üstlendiği Evim dizisi gerçek bir hayat hikayesini anlatacak. Daha önce İstanbullu Gelin dizsinin uyarlandığı Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabında yer alan gerçek bir hayat hikayesi Evim Dizisine esin kaynağı olacak. İstanbullu Gelin ayarında hatta ondan daha iyi bir senaryo olacağına inandığımız Evim dizisi için hazırlıklar sürüyor ve biz de takipteyiz.

Dram temalı Evim dizisi gerçek bir hayat hikayesine dayanıyor. Mehdi (İbrahim Çelikkol) ve Zeynep (Demet Özdemir) beraber büyümüş iki gençtir. Çevre ve yaşadıkları hayat, Mehdi’ye ve Zeynep’e küçüklükten beri iyi davranmamıştır. Hayata kırgın ve küskün bir ruh hali ile büyüyen Mehdi ve Zeynep yaşları ilerledikçe sevgiyi birbirlerinde bulacaklar ve çetin bir aşkın efsanesi olacaklardır.

Ve ilk fotoğraflar

Evim dizisinde başrol oynacak olan süper ikili oyuncular Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un sanal alemde yayınladıkları ilk fotoğraflar sosyal medyayı salladı. Senaryosunu Eylem Canpolat’ın yazacağı Evim dizisini Çağrı Bayrak’ın yöneteceğini söyleyelim.

14-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar