Evlilik Hakkında Her Şey final yapıyor

Evlilik Hakkında Her Şey final yapıyor
Ekranın sevilen yapımlarından Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden kötü haber geldi. Evlilik Hakkında Her Şey final yapıyor. Evlilik Hakkında Her Şey neden final yapıyor?

Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüpoğlu, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı gibi oyuncuların yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden kötü haber geldi. Ekranın sevilen yapımlarından olan Evlilik Hakkında Her Şey için de final kararı alındı. MF Yapım imzası taşıyan Evlilik Hakkında Her Şey konusu ve oyuncu kadrosu ile sezonun dikkat çeken başarılı işlerindendi. Fakat son alınan kararla Evlilik Hakkında Her Şey ekrana veda edeceği iddia edildi. Sezonun dikkat çeken işlerinden biri olan Evlilik Hakkında Her Şey neden final yapıyor? Sorusu ise seyirci tarafından en çok aranan sorulardan oldu.

Evlilik Hakkında Her Şey neden final yapıyor?

Fox Tv'de Çarşamba akşamları ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey final mi yapıyor? Evlilik Hakkında Her Şey 15. Bölüm 18 Ocak Salı ekrana gelmişti. Ekrandaki reyting yarışının oldukça heyecanlı olduğu Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey'in son haftalarda aldığı reyting oranı final söylentilerini arttırdı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde usta oyuncu Sumru Yavrucuk (Colpan) ve kızlarının kendi yaşamlarından örneklerle yürüttükleri mesleki hayatları ekrana taşınıyor. Avukat bir ailenin hikayesi, başarılı oyuncular ve güçlü bir senaryoyla seyirciyle buluşuyor. Evlilik Hakkında Her Şey final yapıyor? İddiası ise dizinin seyircisini üzdü. Evlilik Hakkında Her Şey reyting oranlarındaki düşüş nedeniyle final kararı alınan yapımlar arasında olabilir.

Evlilik Hakkında Her Şey konusu nedir?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Salı akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olarak seyirci tarafından takip ediliyor. Evlilik Hakkında Her Şey'in son haftalarda aldığı reyting oranları ise düşüyor. Başarılı bir boşanma avukatı Azra, annesi ve kız kardeşlerinin işleri ve özel yaşamlarındaki serüveni ekrana yansıyor. 4 başarılı kadının kendi ortak geçmişlerinden aldıkları dersler ve problemlerle baş etme yöntemleri birbirinden oldukça farklıdır. Aile, aşk, sadakat, aldatma ve boşanma gibi gerçek hayatın içinden örnekler Evlilik Hakkında Her Şey'in konusunu oluşturuyor. Sevilen dizi hakkında ortaya atılan final iddiaları ise güçlenmiş görünüyor.

20-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar