Sercan Yıldırım Evli Mi? Eşi Kim? Kaç Yaşında?

Sercan Yıldırım Evli Mi? Eşi Kim? Kaç Yaşında?
Eski futbolcu, şimdilerde Survivor All Star 2022’de yarışmakta olan Sercan Yıldırım, Survivor öncesinde uzun zamandır aşk yaşadığı Nihan Yönel ile evlendi. Nihan Yönel kimdir?

Bursaspor’un efsanevi futbolcularından olan Sercan Yıldırım, 2020 Survivor yarışmasında da yer almıştı. Şimdilerde Survivor All Star 2022 yarışmasında ünlüler takımında yer alıyor. Survivor’ın ilk haftasından sürgün kampına giden ikinci isim Sercan Yıldırım oldu. Aynı zamanda elenme adayı da olan Sercan Yıldırım, yarışmaya katılmadan kısa bir süre önce nikah masasına oturmuştu. 2021’in Aralık ayında Nihan Yönel ile dünya evine giren Sercan Yıldırım’ın eşi merak ediliyor. Peki Sercan Yıldırım’ın eşi Nihan Yönel kimdir? Kaç yaşında?

Sercan Yıldırım Nihan Yönal İle Dünya Evine Girdi

Sercan Yıldırım, 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa’nın Osmangazi ilçesinde dünyaya geldi. Sercan Yıldırım, futbol hayatına Bursaspor alt yapısında başladı.
Daha sonra Bursaspor’da başlayan kariyeri, 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası’nda ‘En değerli oyuncu’ seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardi. Daha sonra 2011-2013 yılları arasında Galatasaray’da devam etti. Birçok takımda ve Milli takımda forma giydi. Bursasporda şampiyonluk yaşayan 1,82 boyunda olan Sercan Yıldırım forvet ve kanat mevkilerinde oynadı.

2020 yılında Survivor’a katılan Sercan Yıldırım Survivor sonrası memleketine döndü. Ekim 2020 tarihi itibarıyla Nilüfer Belediyespor Kulübü Tesisleri’nde faaliyet gösterecek olan Nilüfer Belediyesi Sercan Yıldırım Futbol Akademisi’ni açtı.

Survivor kariyeri ile dikkat çeken Sercan Yıldırım, yarışmayı tamamladıktan sonra Nihan Yönel ile tanışmış ve bir süre ilişkisine devam etmişti. 31 yaşındaki Sercan yıldırım geçtiğimiz ay Bursa’da bir otelde düzenlenen törenle Yoga eğitmeni Nihan Yönal’la dünya evine girdi. Çok sayıda ünlü ismin katıldı. Genç çiftin nikahını Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem kıyarken, Sercan'ın  şahitliğini teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yaptı.

Sercan Yıldırım’ın Eşi Nihan Yönal Kimdir? Kaç Yaşında? Ne iş Yapıyor?

Nihan Yönal, 1997 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Yoga eğitmenliği yapan 25 yaşındaki Nihan Yönel, bu alandaki eğitimini Ege Üniversitesi’ndeki eğitim süresi sırasında İzmir Karşıyaka’da uzun süre yoga dersleri aldı. Yoga eğitimlerine devam eden Nihan Yönel, sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanıyor.

Sercan Yıldırım tanışma hikayelerini şöyle anlatmıştı: ‘’Kardeşimin arkadaşı kafe açmıştı. Oraya gittiğimizde arabasından inerken gördüm. Aura’sından etkilendim. Çaktırmadan fotoğrafını çekip mekan sahibine gönderdim. ‘İlkokul arkadaşım, uzaktan da akrabam’ dedi. ‘Akraban olsun olmasın evlenmek istiyorum’ dedim’’

Nihan Yönel’in yoga stüdyosu açtığını ve kendisinin de o dönem yoga eğitimi almak istediğini anlatan Yıldırım, İnstagram’dan yazıp görüşmeye başladıklarını aktardı. 3.5 ay gibi kısa bir sürede de evlilik kararı aldıklarını belirtti. Düğünden sonra Sercan Yıldırım, Survivor All Star yarışmasına katıldı. Survivordaki mücadelesi hala devam ediyor.





20-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar