Müge Anlı hastalığını ilk kez açıkladı

Müge Anlı hastalığını ilk kez açıkladı
Bu kadın nasıl canlı yayına çıkıyor?' dersiniz diyerek yaşadığı sağlık sıkıntısını açıklayan Müge Anlı sosyal medyada gündem oldu.

Gündüz kuşaklarının ünlü sunucusu Müge Anlı hastalığını ilk kez açıkladı. Bu kadın nasıl canlı yayına çıkıyor?” diyerek amansız hastalığını bildiren Müge Anlı hayranlarını endişelendirdi. Hayranları ünlü sunucunun “Tatlı Sert” programında açıkladığı hastalığının merak ediyor. Müge Anlı’nın merak edilen hayatı haberimizde. Şimdi detaylar

Müge Anlı hastalığını ilk kez açıkladı

Atv'nin gündüz kuşağında yayınladığı “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programıyla dikkatleri üzerine çeken araştırmacı gazeteci Müge Anlı, canlı yayında yaptığı açıklamayla sevenlerini endişelendirdi. 'Bu kadın nasıl canlı yayına çıkıyor?' dersiniz diyerek yaşadığı sağlık sıkıntısını açıklayan Müge Anlı sosyal medyada gündem oldu.

Söylediklerimi hatırlamıyorum

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programında ele aldığı konularla dikkat çeken ünlü gazeteci; kayıpları bulmaya ve ele aldığı cinayetleri aydınlatmaya çalışıyor. Ünlü sunucu programa katılan bir konuğun yaptığı "Ben şeker hastasıyım, hatırlamıyorum söylediklerimi" açıklamasına öfkelenerek hastalığını ilk kez açıkladı. İşte ünlü sunucudan gelen ve sevenelrini kahreden o açıklama: “Sizin şekeriniz de şeker mi? Ben geçen hafta sonu ölçtürdüm, kaç çıktığını size söylesem 'bu kadın nasıl canlı yayına çıkıyor' dersiniz!"

Yıllardır yenemediği şeker hastalığını ilk defa açıklayan Müge Anlı geçtiğimiz günlerde şu sözlerle vasiyetini dile getirmiş ve sevenlerini üzmüştü. " Bana bir şey olursa bakım evine gideceğim, bana da oğluşum Efe baksın, kız daha küçük. Benim mezar yerim belli. Her şeyim planlı olsun istiyorum. Ölünce dağıtılacak şerbetime kadar hepsinin vasiyetini verdim. Yapmazlarsa da onların sorunu. Yaka kartına en çirkin fotoğrafımı koyarlar biliyorum onu da ben verdim" 

Müge Anlı Kimdir?

1973 İstanbul doğumlu Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Kanal 6’da staja başlayan Anlı, ünlü gazeteci Kenan Erçetingöz’ün teklifiyle magazin gazeteciliğine başladı. Dobra Dobra adlı magazin programıyla sunuculuk kariyerine başlayan Müge Anlı, asıl çıkışını ise 2008 yılından itibaren sunmaya başladığı ve halen devam ettirdiği “Müge Anlı ile Tatlı Sert” ile yaşadı. Müge Anlı 1993 yılında Gazeteci Burhan Akdağ ile evlendi.

20-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar