Evrim Alasya ve Barış Kılıç Kızılcık Şerbeti’nden ayrılıyor mu?

Evrim Alasya ve Barış Kılıç Kızılcık Şerbeti’nden ayrılıyor mu?
İdialara göre diziden önümüzdeki haftalarda başka oyuncularında ayrılacağı kulaktan kulağa yayılıyor. Bu ismin Kıvılcık karakterini canlandıran Evrim Alasya olacağı iddia ediliyor

Reyting listelerinin zirvelerinde yer alan Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılacak isimler kimler? Dizinin yapımcılığını hangi şirket üstleniyor?  Tartışmalı sahneleri ile RTÜKün şimşeklerini üzerine çeken dizide neler oluyor? Ömer karakrterini başarıyla canlandıran ünlü oyuncu Barış Kılıç kimdir? Kızılcık Şerbeti dizisi ile merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde bulabilirsiniz.İşte detaylar…

Evrim Alasya ve Barış Kılıç Kızılcık Şerbeti’nden ayrılıyor mu?

Tartışmalı sahneleriyle gündemi ve sosyal medyayı meşgul eden Kızılcık Şerbeti dizisi flaş ayrılık haberleri söylentisi takipçileri şaşkına çevirdi. Radyo ve Televizyon Üst Krulu RTÜK’ün yakın markajında olan dizinin atacağı adımlar büyük ilgi çekiyor. Dizi için alınan yeni bir karar seyircisini üzecek .

Barış Kılıç, Evrim Alasya’dan başka Oral Özer’de diziden ayrılıyor

Kızılcık Şerbeti dizisinden gelen açıklama sonrası bütün gözler dizide Ömer karakterine hayat veren Barış Kılıç’a döndü . Yer yer Yalı Çapkını dizisini bile geride bırakan iddialı dizinin yapımcılığını Gold Film üstleniyor.Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Barış Kılıç’tan başka Ömer karakterinin avukatına hayat veren Oral Özer’in dizi ekibine veda edeceği belirtiliyor. İdialara göre diziden önümüzdeki haftalarda başka oyuncularında ayrılacağı kulaktan kulağa yayılıyor. Kuvvetle muhtemel bu ismin Kıvılcım karakterini canlandıran Evrim Alasya olacağı iddia ediliyor. Bilindiği üzere birkaç hafta evvel sette kuaför krizi çıkmıştı. Bu krizin başrolünde Alasya’nın olduğu birçok gazete ve internet sitelerinde yer almıştı. Söylentilerin ayyuka çıkması üzerine hem Evrim Alasya hem de yayıncı şirket konu ile açıklama yapmak zorunda kalmıştı.

Dizi oyuncuları

Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer gibi önemli isimlerin yeraldığı dizinin yönetmenliğini Hakan Kırvavaç üstleniyor. Senaryosunu Melis Civelek’in üstlendiği Kızılcık Şerbeti dizisi 24 Mart Cuma günü saat 20.00 de Show TV ekranlarında yeni bölümüyle izleyicisinin karşısında olacak.

Barış Kılıç kimdir?

21 Şubat 1978 ‘de Malatya, Arguvan’da dünyaya gelen ünlü oyuncu 2007 yılında Ayşegül Kılıç ile evlenmiştir. İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olup ilk oyunculuk deneyimini 2004 yılında yaşamıştır. Güllerin Savaşı, Merhaba Hayat, Sakarya Fırat ve Yasak Elna gibi bir çok önemli yapımda yer almıştır.

20-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar