Müge Anlı Ak Parti’den milletvekili mi olacak ?

Müge Anlı Ak Parti’den milletvekili mi olacak ?
Niye 2.5 olsun ya! Ben bugün kendim aday olsam görün bakalım yüzde kaç oy alıyorum. Hiç! Ama böyle oturduğunuz yerden benimle ilgili abuk subuk haberler yapmayın vallahi.

Gündüz kuşağının efsane programının sunucusu Müge Anlı milletvekili mi olacak ? Müge Anlı milletvekili adaylığı için neler söyledi ? Milletvekili adaylığı için başvuran ünlü isimler kimler ? Müge Anlı ‘nın twitter hesabı var mı, yok mu ? Ak Parti’den veya başka partilerden ünlü isme teklif gitti mi? Müge Anlının milletvekili adaylığı hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar…

Müge Anlı Ak Parti’den milletvekili mi olacak ?

14 Mayıs 2023 tarihinde herkes cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlenmiş durumda . Fakat aynı tarihte milletvekiliği seçimleri de gerçekleşecek. Bu arada bir çok ünlü isim de milletvekilliği için başvuru yapmaya başladı bile. Onur Akın ve Filiz Taçbaş CHP ‘ye milletvekilliğine başvurusunu yapan ünlüler. İbrahim Tatlıses’in adı da Ak Parti milletvekili adaylığı için geçiyor. Ak Parti vekil adaylığı için ismi geçenlerden biri de Müge Anlı.

Müge Anlı:” TT olmuşum, haberim bile yok!

ATV ‘nin iddialı gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert’in sunucusu milletvekili adayı oluyor iddiaları aldı başını gidiyor. Konuyla ilgili Müge Anlı canlı yayında "Ben de valla oturduğum yerde niye TT oluyorsam? Hiç haberim bile yok. Benim Twitter'ım da yok . Bana AK Parti'den milletvekilliği teklifi gelmiş. Ama iktidar kulislerinde benim yüzde 2 ve 2 buçuk oyum olduğuna inanılıyormuş." dedi.

Milletvekili adaylığı için teklif geldiği de yok!

Haberleri kale almadığını söyleyen Anlı ; "Bir kere çok az. Sırf 2 buçuğa razı olmam. Niye 2.5 olsun ya! Ben bugün kendim aday olsam görün bakalım yüzde kaç oy alıyorum. Hiç! Ama böyle oturduğunuz yerden benimle ilgili abuk subuk haberler yapmayın vallahi. Benim hiç siyasetle alakam yok. Yapmak istersem, onu da biliyorsunuz ki yaparım. Meclis'te de kadınlar görürsünüz, bakanlıkta da kadınlar görürsünüz, ekranda da kadınlar görürsünüz. İstesem yaparım ama yok. Twitter'da falan beni TT yapmayın, ne olduğundan anlamıyorum da. Hiç gelen teklifte yok. Aşk olsun hiç teklif de eden yok. 2.5 oyu da az buldum söyleyeyim" ifadelerini kullandı.

20-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar