Exatlon YouTuber'in ilk yarışmacısı belli oldu!

Exatlon YouTuber'in ilk yarışmacısı belli oldu!
İddialı yarışma Exatlon YouTuber'in ilk yarışmacısı belli oldu. Exatlon YouTuber'da ilk isimler belli olmaya başladı. Bakın, Exatlon YouTuber'in ilk yarışmacısı kim oldu?

Bir Acun Medya organizasyonu olan Exatlon yarışması, şimdi de YouTuberların yarışacağı bir fortmatla ekranlara gelecek. Henüz hangi mecrada yayınlanacağı açıklanmayan Exatlon YouTuber'un yarışmacılarının  kimler olacağı da merakla konusuydu. Tv8'de yayınlanan bir programa katılan kendisi de YouTuber olan Orkun Işıtmak, Exatlon YouTuber'la ilgili merak edilenler hakkında açıklamalarda bulundu. Exatlon YouTuber hakkında bomba açıklamalarda bulunan Işıtmak'ın ise yarışmayı sunacağı daha önce açıklanmıştı. Orkun Işıtmak 'Gel Konuşalım' programında Exatlon YouTuber'ın ilk yarışmacısı hakkında bilgi verdi.

Exatlon YouTuber'ın ilk yarışmacısı kim oldu?

Youtube platformu üzerinden tanınan Orkun Işıtmak'ın 7 milyona yakın takipçisi olduğu biliniyor. Işıtmak'ın Exatlon YouTuber'ın sunuculuğunu yapacağı haberi yarışmayı daha cazip hale getirecekken, diğer sevilen youtuberların kimler olacağı da en çok merak edilenlerden. Yarışmanın detayları ve yarışmacılar hakkında bilgi veren Orkun Işıtmak, Oğuzhan Uğur'un yarışmada yer alacağını söyledi. BaBala Tv adıyla yaptığı youtube programlarıyla tanınan Oğuzhan Uğur'un Exatlon YouTuber'da yer alacağı haberi takipçilerini ve Exatlon YouTuber'ı merakla bekleyenleri oldukça heyecanlandırdı. Oğuzhan Uğur'un programa katılacağını Orkun Işıtmak, "Oğuzhan Uğur'un tam olarak yarışmacı olduğunu söyleyemem ama bu projede bizimle yer alacak ve çok güzel işler ortaya çıkacak" sözleriyle duyurdu. Yarışmacı olup olmayacağı hakkında kesin bilgi verilmese de yarışmacılardan birinin Oğuzhan Uğur olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Exatlon YouTuber ne zaman başlayacak?

Exatlon YouTuber'ın sunuculuğunu yapacak Orkun Işıtmak yarışmanın detayları hakkında da bilgi verdi. Yarışmanın 18 kişiden oluşacağını söyleyen Işıtmak, 9'ar kişilik 2 grup olacağını belirtti. Önümüzdeki ay çekimlerine Dominik'te başlanacak Exatlon YouTuber için seçilecek yarışmacılar da Dominik'e gidecek. Işıtmak aynı evde kalacak yarışmacılar için çok özel projelerin hazırlandığı açıkladı. Survivor'den daha farklı fortmatta bir program olacağını söyleyen Işıtmak, Reality Show tarzında bir programın ortaya çıkacağını belirtti.

Oğuzhan Uğur kimdir?

Merakla beklenen yarışma Exatlon YouTuber'ın ilk yarışmacısı olacak Oğuzhan Uğur'u yakından tanıyalım. Oğuzhan Uğur 1984 Ankara doğumlu. Uğur, müzisyen, film yönetmeni , senarist ve Youtuber olarak tanınan ve sevilen biri. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünü bitiren Uğur, öğrenciliği sırasında Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav’ın yardımcılığını yaparak medya ve sinema dünyasına adım attı. Oğuzhan Uğur, 'Budabi', 'BaBaLa Tv' ve 'Onedio' isimli YouTube kanallarına programlar ve içerikler hazırlayıp sunuyor.

31-10-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar