EXXEN abonelik ücreti ne kadar?

EXXEN abonelik ücreti ne kadar?
Yeni dijital yayın platformu EXXEN, önümüzdeki haftalarda yayına başlıyor. Abonelik ücreti ne kadar olacak? İşte bu sorunun cevabı ortaya çıktı.

1 Ocak ile birlikte yayın hayatına başlayacak dijital yayın platformu EXXEN ile ilgili en merak edilen şeyler arasında abonelik ücretinin ne kadar olacağı bulunuyor. Pek çok özel dizi, film, program ve belgesellerin yer alacağı EXXEN'in abonelik ücreti belli oldu. Herkesin merak ettiği abonelik ücreti ne kadar?

EXXEN abonelik ücreti ne kadar?

BluTV ve Netflix'e Türkiye'de yeni bir rakip geliyor. Acun Ilıcalı tarafından kullanıma sunulacak EXXEN için geri sayım sürüyor. 2021 yılının ilk gününden itibaren kullanıma açılacak dijital yayın platformunun abonelik ücretleri ortaya çıktı ve konuyla ilgili tüm soru işaretleri ortadan kalktı. EXXEN'de ilk ay abonelikleri ücretsiz olacak ve aboneler 2. aydan ile birlikte ücret ödemeye başlayacak. EXXEN'in aylık abonelik ücreti 7.99 TL olacak. Aboneliği yıllık peşin olarak satın alan aboneler ise ayda 5.99 TL ödeyecek. 

EXXEN'de yer alacağı kesinleşen içerikler

Onur Ünlü imzalı ve oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Devrim Yakut, Serhat Kılıç, Songül Öden, Ahmet Rıfat Şungar, Ertan Saban, Beyti Engin ve Şükran Ovalı gibi isimleri yer aldığı Şeref Sözü dizisi EXXEN'in en çok beklenen içeriklerinin başında geliyor.

Öğrenci İşleri dizisi de Ceyda Düvenci, Murat Aygen, Serra Pirinç, Bertan Aslani, Baran Bölükbaşı, Zülal Sude Güler ve Samet Kaan Kuyucu'dan oluşan oyuncu kadrosuyla merakla bekleniyor.

Acun Ilıcalı'nın kızı için farklı oyuncularla yeniden çektirdiği ortaya çıkan Sihirli Annem dizisi de fazlasıyla konuşuldu. Sihirli Annem dizisinin yeni oyuncuları Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Lale Başar, Nergis Kumbasar, Hande Katipoğlu, Bülent Seyran, Tara Mcmillen, Ogeday Girişken, Eylem Yıldız, Sıla Sade, Cemre Demircan, Nisa Sofiya Aksongur ve Egemen Uysal'dan oluşuyor.

YouTube'da "Konuşanlar" isimli talk showuyla 2020 yılına damgasını vuran Hasan Can Kaya da Acun Ilıcalı ile anlaştı. Başarılı komedyenin Konuşanlar programını daha yüksek bir prodüksyonla EXXEN'de yapması bekleniyor.

Okan Bayülgen'in talk show programı KingoDisco'da yazar olarak ve yer aldığı skeçlerle ünlenen, son dönemde ise Ölümlü Dünya ve Cinayet Süsü gibi filmleriyle çok beğenilen Feyyaz Yiğit ile anlaşma sağlandı ancak platforma nasıl bir iş yapacağı hala bilinmiyor.

15-12-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler