Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'dan sürpriz boşanma

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'dan sürpriz boşanma
3 yıldır evli olan Ezgi Eyüboğlu ve Kaan yıldırım çifti bugün sürpriz bir şekilde evliliklerini sonlandırdı. Anlaşmalı olarak boşanan oyuncu çift sevenlerini şaşkına çevirdi.

2014 yılında birlikte rol aldıkları Ulan İstanbul dizisinde tanışıp birliktelik yaşmaya başlayan Ezgi Eyüboğlu Kaan Yıldırım çifti Mayıs 2016 tarihinde nikah masasına oturmuştu. 3 yıldır evli olan ve magazin dünyasının yakıştırdığı çiftlerden olan ikili sürpriz bir şekilde evliliklerini sonlandırdı. Anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım çifti boşanma haberlerini nasıl duyurdu?

Ulan İstanbul dizi setinde tanışıp birlikte olmaya başlayan ve daha sonra Adı Mutluluk dizisinde partner olan oyuncu çift Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım sevenlerini üzen boşanma açıklamasını şu sözlerle basına duyurdu; “Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım ortak aldıkları karar doğrultusunda anlaşmalı olarak boşanmıştır. Bundan sonraki hayatlarında ilişkilerine saygı ve sevgi çerçevesinde dostane olarak devam edeceklerdir.”

EZGİ EYÜBOĞLU KİMDİR?

Ezgi Eyüboğlu, 15 haziran 1988'de İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirip Bahçeşehir Üniversitesi'nde oyunculuk masterı yapmıştır. Bu sırada bir ajansa kayıt yaptıran Eyüboğlu 2007 yılında modellik yapmaya başlamıştır. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Aybige Hatun rolünü üstlenerek tanınan bir sima haline gelmiştir. Daha sonra çeşitli dizi ve filmlerde rol alan güzel 2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile evlenmiştir. 

Filmleri ve Dizileri :
2015 - Adı Mutluluk Adı Mutluluk (Kumsal) (TV Dizisi)
2014 - Ulan İstanbul (Ada) (TV Dizisi)
2014 - Yasak (TV Dizisi )
2013-2014 - İntikam (TV Dizisi )
2012 - Yalan Dünya - 27. bölüm (TV Dizisi )
2012 - Sudan Bıkmış Balıklar (TV Dizisi )
2011 - Muhteşem Yüzyıl (TV Dizisi )
2011 - Kutsal Damacana: Dracoola
2011 - Kalbim Seni Seçti (TV Dizisi )
2010 - Ateşe Yürümek
2008 - Arka Sokaklar (TV Dizisi )
2007 - Senin Uğruna (TV Dizisi )

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İngiltere'de bulunan Brunel Üniversitesi'nin Pazarlama bölümünden mezun olmuştur. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra ilk televizyon deneyimini Kayıp dizisinde yaşamıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Ulan İstanbul dizisinde yer alan Yıldırım tanınırlığını burada sağlamıştır. 2015 yılında Adı Mutluluk isimli yaz dizisinde Ezgi Eyüboğlu ile başrolü paylaşmıştır. Bu dizinin ardından 14 Mayıs 2016 tarihinde rol arkadaşı ve sevgilisi Ezgi Eyüboğlu ile nikah masasına oturmuştur. Daha sonra Kalbim Yangın Yeri, Klavye Delikanlıları ve İnsanlık Suçu gibi projelerde yer alan oyuncu hali hazırda Halka dizisinde Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal, Serkan Çayoğlu ve Hande Erçel gibi oyuncularla başrolü paylaşmaktadır. 

27-06-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar