Kötü Ajan Ceren Teşkilat'a Veda Ediyor

Kötü Ajan Ceren Teşkilat'a Veda Ediyor
TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat’ta Mesut Akusta’nın ardından Ajan ceren karakterini canlandıran Ezgi Eyüboğlu’da diziye veda ediyor.

Tims&B Yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan ve Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olan aksiyon macera türündeki dizi Teşkilat her hafta yeni bölümüyle seyirciyi ekranlara kilitliyor. Halen günümüzde ülkemiz etrafında dönen oyunların hikayelerini kurgusal ortamda seyirciye aktaran dizi Milli İstihbarat Teşkilatı’nda özel olarak görevlendirilmiş bir ekibin hikayesini konu alıyor. Türkiye etrafında dönen oyunları, yabancı devletler ya da terör örgütlerinin planlarını bertaraf etmek için ve suçluları adalete teslim etmek için fedalarca çalışan ekibin hikayesini anlatan dizide son haftalarda peş peşe ayrılıklar yaşanmaya başlandı. Geçtiğimiz hafta dizinin ana karakterlerinden olan ve ilk bölümden itibaren dizide yer alan ve Mete Başkan karakterine hayat veren Mesut Akusta’nın ardından şimdi de dizinin kötü karakteri Ceren hikayeye veda ediyor.

Kötü Ajan Ceren Diziden Ayrılıyor

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve ikinci sezonunda olan başarılı dizi Teşkilat’ın ilk bölümünden itibaren kadroda yer alan ve Ceren karakterini canlandıran Ezgi Eyüboğlu Teşkilat’a veda ediyor. Dizinin kötü karakterlerinden olan ve ajanlık faaliyeti yürüten, parayı veren herkese ajanlık yapan Ceren karakteri bu sezon başından itibaren deşifre olmuş ve ekip tarafından arananlar listesine dahil edilmişti. Bir dönem dizinin ana karakteri Serdar’la nişanlı olan Ceren’in kimliğinin açığa çıkmasıyla diziye veda etmesi beklenirken karakterin oldukça işlevsel olması ve oyuncunun sevilmesi hikayesinin bir süre daha uzamasını sağlamıştı. Ancak dizide artık hikayesinin sonuna gelen güzel oyuncunun Mesut Akusta’nın ardından diziye veda edeceği öğrenildi. Tam olarak hangi bölümde diziden ayrılacağı belli olmayan oyuncunun önümüzdeki bölümlerde ayrılacağı belirtiliyor.

Ezgi Eyüboğlu Yapımları Neler?

Halen Teşkilat Dizisinde Ajan Ceren karakterini başarılı bir şekilde canlandıran genç ve güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu 15 Haziran 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Son dönemin başarılı oyuncuların arasında yer alan Eyüboğlu rol aldığı dizilerdeki performansıyla aranılan oyuncular listesinde yer almıştır. Ezgi Eyüboğlu bugüne kadar aşağıdaki yapımlarda yer almış ve gösterdiği performansla dikkatleri çekmiştir. Ezgi Eyüboğlu’nun rol aldığı yapımlar arasında

·         Teşkilat

·         Bir Aile Hikayesi

·         Payitaht Abdülhamid

·         Adı Mutluluk

·         İntikam

·         Sudan Bıkmış Balıklar yer almaktadır.

29-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar