Ünlü oyuncu Ezgi Eyüpoğlu'nun yeni projesi belli oldu

Ünlü oyuncu Ezgi Eyüpoğlu'nun yeni projesi belli oldu
Son dönemin başarılı ve güzel oyuncusu Ezgi Eyüpoğlu’nun hangi projede yer alacağı belli oldu. Sevilen oyuncu TRT Dijital için kamera karşısına geçti.

Son dönemde peş peşe üst düzey yapımlarda rol alan ve son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde rol alan genç ve güzel oyuncu Ezgi Eyüpoğlu’nun son dönemde hangi projede yer alacağı merakla bekleniyordu. Özellikle sosyal medya hesabı üzerinden bu konuda pek çok soruya muhatap olan oyuncunun rol alacağı yeni proje sonunda belli oldu. Ünlü ve güzel oyuncu ezgi Eyüpoğlu’nun yer alacağı projenin yakında yayın hayatına başlaması beklenen TRT Dijital’de yayınlanacağı öğrenildi. Senaryosu Tarık Tufan tarafından kaleme alınan ve TRT Dijital için çekilen yeni dizi Şanzelize Düğün Salonu adını taşıyan projede başrol oynayan güzel oyuncunun dizide Eda adlı bir karaktere hayat verdiği öğrenildi. 8 bölümden oluşan dizinin çekimlerinin tamamlandığı öğrenildi.

Ezgi Eyüpoğlu Şanzelize Düğün Salonu Dizisinde

Genç ve güzel oyuncu Ezgi Eyüpoğlu TRT Dijital için hazırlanan ve senaryosu Tarık Tufan tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan’ın yer aldığı Şanzelize Düğün salonu adlı yapımda yer alıyor. Eda karakterine hayat veren oyuncu dizide başrolü oynuyor. Muhafazakar yaşam süren bir gencin hikayesinin ele alındığı dizi Tarık Tufan’ın aynı adlı romandan uyarlanmış durumda. İlk sezonu toplam 8 bölümden oluşan ve Harmony Film tarafından hazırlanan Şanzelize Düğün salonu İstanbul’da çekildi. Oyuncu kadrosunda Halil Babür, Erdem Şenocak, Evliya Aykan, Sedat Kalkavan ve Begüm Akkaya’nın yer aldığı projenin TRT Dijital’in yayına girmesiyle birlikte seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Ezgi Eyüpoğlu Kimdir?

Son dönemin başarılı oyuncuları arasında yer alan ve peş peşe pek çok yapımda rol alan Ezgi Eyüpoğlu 15 Haziran 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu daha sonra aldığı oyunculuk eğitimleriyle sektörde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Ezgi Eyüpoğlu’nun rol aldığı yapımlar arasında, Kalbim Seni Seçti, Muhteşem Yüzyıl, Sudan Bıkmış Balıklar, Yalan Dünya, İntikam, Yasak, Ulan İstanbul, Adı Mutluluk, Payitaht Abdülhamit, Bir aile Hikayesi, Teşkilat, Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok ve Yol Arkadaşım 2 yer almaktadır.

07-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar