Ezgi Mola Koronavirüsü Atlattı

Ezgi Mola Koronavirüsü Atlattı
Son dönemlerin başarılı oyuncularından olan Ezgi Mola yakalandığı koronavirüsü atlattı. Ünlü oyuncu ayrıca Masumlar Apartmanı’nda devam edip etmeyeceğini de açıkladı.

Koronavirüs ne yazık ki son iki yıldır hayatımızın bir parçası oldu. O kadar çok haber okuduk ve haber seyrettik ki koronavirüsle ilgili artık adı bize hiç yabancı gelmiyor. Hele hele bu hastalığa yakalananlar ve bir yakınını kaybedenler için ne yazık ki bu salgın basit bir hastalık olmaktan çok daha ötesi oldu. Son zamanlarda farklı versiyonlarıyla daha da etkili hale gelen ve pek çok insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüse yakalanıp atlatanlar ise bu hastalığın ne kadar zor olduğunu ve tedbir alınması gerektiğini anlattılar. Pek çok ünlünün de yakalandığı bu salgına son olarak yakalanan ünlülerden biri olan ve son dönemlerin başarılı oyuncusu olan ünlü ve güzel isim Ezgi Mola yakalandığı hastalığı atlattığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Ünlü isim ayrıca bir de çağrı yaptı.

Ezgi Mola Negatife Döndü

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını açıklayan ve kendisini karantinaya alan ünlü oyuncu Ezgi Mola’dan haber var. Ünlü oyuncu yaptığı son açıklamada hastalığı yendiğini ve yaptırdığı testlerin pozitiften negatife döndüğünü açıkladı. Etiler’de basın muhabirlerine görüntülenen ünlü oyuncu yaptığı açıklamada “ne olur ne olmaz diye iki kez test yaptırdım. Kimseyi riske atmaya gerek yok. Çok kolay atlattım. Aşı olduğumdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Aşı olmayan arkadaşlarımızı da görüyorum bayağı ağır geçiyor” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandıktan sonra kendisini karantinaya almış ve rol aldığı dizi çekimlere ara vermişti. Ünlü oyuncu ayrıca aşıyla ilgilide bir çağrıda bulundu. Ezgi Mola çağrısında “ne yazık ki yoğun bakım ünitesinde bulunan hastaların % 90’ının aşısı yok. Lütfen sizlerde aşınızı yaptırın” çağrısında bulundu.

Masumlar Apartmanında Devam Edecek mi?

Ünlü oyuncu geçtiğimiz sezon rol aldığı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar apartmanı ile oldukça beğeni toplamış ve herkes tarafından sevilerek seyredilmişti. Ünlü oyuncunun bu sezonda devam edecek dizide rol alıp almayacağı daha önce yaptığı bir açıklamadan dolayı merak edilir olmuştu. Ünlü oyuncu hakkında yapılan birçok söylentinin aksine dizide devam edeceğini açıkladı. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada “Çok şükür bizde her şey yolunda. Başladı çekimler ben de dahil olacağım” ifadelerini kullandı.

06-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar