TRT 1’nin Yeni İddialı Dizisi Barbaroslar’ın Yayın Tarihi Belli Oldu

TRT 1’nin Yeni İddialı Dizisi Barbaroslar’ın Yayın Tarihi Belli Oldu
TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve uzun süredir heyecanla beklenilen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı adlı yapımın yayın tarihi belli oldu.

Yeni yayın döneminde bu sezon tüm kanallarda oldukça başarılı ve iddialı yapımlar yer alacak. Diziler o kadar güçlü ve o kadar iddialı ki hangisinin başarıyı yakalayacağı ve reytinglerde öne geçeceği merak ediliyor. Son dönemlerde seyirciyle buluşturduğu yapımlarla büyük bir başarıyı yakalayan TRT 1 özellikle dönem dizileriyle seyirciyi ekranına bağlamayı başarıyor. Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu, Bir Zamanlar Kıbrıs gibi yapımlarla seyirciyi ekrana bağlayan kanal bu sezon oldukça iddialı ve büyük bir prodüksiyonu daha seyircinin beğenisine sunacak. Son bir yıldır hakkında uzun yazılar yazılan ve uzun süredir de hazırlıkları süren Es Yapım imzalı dönem dizisi Barbaroslar sonunda seyirci huzuruna çıkıyor. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı adıyla ekrana gelecek dizide pek çok ünlü isim yer alırken aynı zamanda yapım büyük prodüksiyonuyla da dikkatleri çekiyor. Dizinin geçtiğimiz aylarda başlayan çekimleri devam ederken kanal yönetimi tarafından yayın tarihi de belirlendi.

16 Eylül Perşembe Ekrana Geliyor

Es Film tarafından TRT 1 ekranları için hazırlanan ve büyük bir prodüksiyona sahip olan ve hakkında uzun süredir konuşulan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı adlı dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin merakla beklenilen yayın tarihi sonunda açıklandı. Dizinin yayın tarihi kanal yönetimi tarafından 16 Eylül perşembe olarak belirlendi. Bir dönem dizisi olan ve Osmanlı Devleti’nin denizlerdeki başarısını ve mücadelesini anlatan dizi seyirci tarafından da heyecanla bekleniyor. Çekimler için özel bir plato kurulan dizinin ilk bölümünün fragmanı TRT 1 ekranlarında yayınlanır yayınlanmaz büyük bir ilgiyle karşılaştı. Oldukça başarılı bulunan fragman sonrası şimdide dizinin ilk bölümü beklenmeye başlandı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı

Es Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve uzun süredir hazırlıkları süren ve çekimlerine de aylar öncesinden başlanılan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı adlı dizi Osmanlı Devleti zamanında Akdeniz’de yaşanılan büyük mücadeleyi anlatıyor. Denizlere hakim olmanın serüvenini anlatacak dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler, İsmail Filiz, Pelin Akil, Yiğit Özşener, Batuhan Bayar, Gülcan Asan, Melis Babadağ ve Miraç Sözer yer alıyor. Dizinin ilk bölümü 16 Eylül Perşembe saat 20.00’da ekrana geliyor.

05-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar