Ezgi Şenler Kimdir? Ezgi Şenler Nereli ve Kaç Yaşında?

Ezgi Şenler Kimdir? Ezgi Şenler Nereli ve Kaç Yaşında?
Dizi ve film dünyasının genç ve güzel oyuncusu Ezgi Şenler Kimdir? Ezgi Şenler nerelidir ve kaç yaşındadır, hangi okulları bitirmiştir? Detaylar haberimizde!

Yakın bir zamanda Atv’de ekranlara gelmeye başlayacak olan Canevim dizisindeki Müjgan karakterini canlandıran genç ve güzel oyuncu Ezgi Şenler bu yazımının konusu. Dizi ve Film dünyasına yeni yeni giren Genç ve güzel oyuncu magazin camiası tarafından pek tanınmasa da ve dizi piyasasında pek bilinmese de oynadığı dizilerdeki canlandırdığı karakterlerin hakkını veren ve geleceği oldukça parlak bir oyuncu. Gelin hep birlikte ezgi şenler kimdir bakalım.

Ezgi Şenler Kimdir?

Ezgi Şenler, 28 Ocak 1993 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Modern Dans Bölümü'nde tamamlamıştır. 9 yaşında Ankara Devlet Opera ve Balesi'nde Çocuk Balesi Bölümü'ne iki yıl eğitim almıştır. 11 yaşında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Klasik Bale Bölümü'ne girmeye hak kazanmıştır. 2016 yılında Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Ardından Atv’de yayınlanan Nefese Nefese isimli dizide Mercan karakterini canlandırmıştır. Güzel oyuncu ailesinin tek çocuğudur ve 1.68 cm boyunda, 46 kilo, ela gözlü ve Kova burcudur. Annesi ev hanımı, babası muhasebecidir.

Ezgi Şenler’in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Canevim (Müjgan Haksever) (TV Dizisi)

2018 – Nefes Nefese (Mercan) (TV Dizisi)

2016 – Bodrum Masalı (Aslı) (TV Dizisi)

Canevim Dizisi Konusu Nedir?

Haksever ailesi, hayatın tüm zorluklarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla bağlı bir ailedir. Günnur ve Hamza, kızları; Ceylan, Müjgan ve Ayşe'nin iyiliği için canla başla çabalamakta, en karanlık anlarda bile birbirlerinin varlığına şükretmesini bilmektedirler. Bu sımsıcak ailenin kaderini değiştiren en büyük kızları Elvan'ın eve dönüşü olur. Evin fedakâr kızı Ceylan ise sözlüsü Ömer'i büyük bir aşkla sevmektedir. Ceylan güçlü ve varlıklı bir aile olan Tanbaylar'ın evinde çalışmaya başlar. İşteki ilk gününde Ceylan, takıntılı ve sıra dışı bir adam olan Taylan Tanbay'la pek de hoş olmayan bir karşılaşma yaşar. Taylan genç kızın damarına basınca, Ceylan kimsenin erişemediği bu adamı herkesin önünde küçük düşürür ve işi bırakır. Şimdi Taylan'ın kapatması gereken önemli bir hesap vardır!

30-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler