Perşembe'nin kazananı belli oldu! İşte 30 Mayıs reyting sonuçları!

Perşembe'nin kazananı belli oldu! İşte 30 Mayıs Perşembe reyting sonuçları!
30 Mayıs reyting sonuçları belli oldu. Perşembe gününün kazananı hangi yapım oldu? İşte herkesin merakla beklediği reyting sonuçları!

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte haftalık diziler final veya sezon finali yaparak ekranlara veda ediyorlar. Perşembe gününün çok izlenen dizileri 'Bir Zamanlar Çukurova ve 'Avlu'da dün yayınlanan bölümüyle sevenlerine unutulmaz bir sezon finali bölümü yaşattılar. Peki Perşembe'nin kazananı hangi yapım ola' du? İşte 30 Mayıs Perşembe reyting sonuçları!

AB Reyting Sonuçları
SIRA PROGRAM KANAL REYTİNG
1 BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA ATV 8,88
2 FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER FOX 5,65
3 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV 4,74
4 SAHUR VAKİTLERİ ATV 3,86
5 DANGAL (YABANCI SİNEMA) TRT 1 3,14
6 SURVİVOR TÜRKİYE - YUNANİSTAN TV8 2,63
7 AVLU STAR TV 2,52
8 KİM MİLYONER OLMAK İSTER ÖZEL ATV 2,44
9 SAHUR VAKİTLERİ ATV 2,43
10 PROF. DR. NİHAT HATİPOĞLU İLE İFTAR ATV 2,21

 

TOTAL Reyting Sonuçları
SIRA PROGRAM KANAL REYTİNG
1 BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA ATV 10,31
2 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV 6,08
3 FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER FOX 5,79
4 SAHUR VAKİTLERİ ATV 5,04
5 SAHUR VAKİTLERİ ATV 4,61
6 PROF. DR. NİHAT HATİPOĞLU İLE İFTAR ATV 4,10
7 AVLU STAR TV 3,86
8 ESRA EROL'DA ATV 2,97
9 KİM MİLYONER OLMAK İSTER ÖZEL ATV 2,74
10 YEMİN KANAL 7 2,74

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Atv ekranlarında yayınlandığı ilk bölümünden itibaren gününün en çok izlenen dizisi olmayı başaran 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisi dün akşam yayınlanan 35. sezon finali bölümüyle sevenlerine unutulmaz bir bölüm izletti. Başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek'ın paylaştığı dizinin sezon finali bölümünde neler olduğunu siz değerli takipçilerimiz için inceledik!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SEZON FİNALİ ÖZETİ

Demir ile evliliğinin gerçek sebebini Yılmaz'a anlatmak için çabalayan Züleyha, Yılmaz'a ulaşmaya çalışırken, Yılmaz gerçekleri hiç beklemediği bir şekilde öğreniyor!

Gülten'in Yılmaz'dan sakladığı mektuplar Çetin'in eline geçiyor ve nihayetinde mektuplar gerçek sahibi Yılmaz'a ulaşıyor. Mektubu okumaya başlayan Yılmaz büyük bir şok geçiriyor!

Züleyha mektubunda Demir ile Hünkar hanımın zoruyla evlendiğini, onunla evlenmezse Yılmaz'ın öleceğini kaleme almıştı. Kendisinin hayatta kalması, ölmemesi için Züleyha'nın Demir ile evlendiği gerçeğini öğrenen Yılmaz artık gerçekleri biliyordur! Ancak bu mektup kendisine Müjgan ile evlendikten sonraki gün ulaşmıştır.

Gerçekleri öğrenen Yılmaz, Züleyha için neler yapacak? Demir'de hamile olan Müjgan bebeğini aldıracak mı? Züleyha ve Yılmaz aşkında tüm merak edilenler gelecek sezon cevap bulacak.

31-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar