Ezgi Sertel’in babası son yolculuğuna uğurlandı

Ezgi Sertel’in babası son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü sunucu ve oyuncu Ezgi Sertel’in babası Ali Sertel KOAH hastalığı nedeniyle 67 yaşında hayata veda etti. Ünlü isim babasının cenazesinde gözyaşlarına hakim olmadı.

Televizyon ve dizi sektörünün başarılı ve sevilen isimlerinden Ezgi sertel hayatının en acı zamanlarından birini yaşıyor. Ünlü ismin geçtiğimiz gün hayata veda eden babası Ali Sertel memleketi olan Karabük’te son yolculuğuna uğurlandı. Babasının cenazesine eşi ünlü oyuncu Ozan Çobanoğlu ile birlikte katılan ünlü isim cenaze boyunca gözyaşlarına hakim olamadı. Zaman zaman ayakta durmakta güçlük çeken Ezgi sertel son ana kadar babasının naaşının yanında yer aldı. 67 yaşında hayata veda eden ünlü oyuncunun babası Ali sertel bir süreden beri KOAH hastalığı nedeniyle hastanede tedavi görüyordu. İstanbul’da bir hastanede KOAH ve şeker hastalığı sebebiyle tedavi gören ünlü ismin babası Ali sertel geçtiğimiz gün 67 yaşında hayata veda etmişti. Memleketi Karabük’ün Safranbolu Beldesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilen Ali Sertel’in cenazesine Ezgi Sertel, eşi Ozan Çobanoğlu ve ailesiyle yakınları ve sevenleri katıldı.

Canım Babam

Televizyon dünyasının sevilen sunucularından biri olan ve aynı zamanda rol aldığı dizi ve filmlerle seyircinin büyük sevgisini kazanan ünlü isim ezgi sertel geçtiğimiz günlerde bir süreden beri İstanbul’da bir hastanede KOAH ve şeker tedavisi gören babası Ali Sertel’i kaybetmişti. Ünlü isim bu büyük kaybından dolayı büyük acı yaşarken babası Ali Sertel’in cenazesi memleketi Karabük’e gönderildi. 67 yaşında hayata veda eden Ali Sertel’in cenazesi doğduğu yer olan Karabük’ün Safranbolu beldesinde bulunan Safranbolu Merkez Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından yine Safranbolu’da bulunan aile mezarlığında toprağa verildi. Ünlü isim Ezgi Sertel’in cenaze boyunca ayakta durmakta güçlük çektiği ve gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Ünlü isme desteği ise eşi oyuncu Ozan Çobanoğlu verdi. Ezgi sertel babasının tabutuna sarılarak “canım babam” diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Ezgi Sertel Kimdir?

Televizyon dünyasının sevilen yüzlerinden olan Ezgi Sertel 1 Ekim 1981 yılında Karabük’te dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan ünlü isim daha sonra oyunculuk eğitimi alarak setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. En çok Tek Türkiye dizisinde Zeynep Öğretmen karakteri ile tanınan Ezgi Sertel ayrıca, Tek Türkiye, Yağmurdan Sonra adlı dizilerde ve Lezzet Haritası ve Fazlası Zarar adlı programlarla tanınmıştır. Oyuncu kendisi gibi oyuncu olan Ozan Çobanoğlu ile evlidir.

21-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar