Aile dizisine profesör tebriği

Aile dizisine profesör tebriği
Show Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanmaya başlayan ve ilk iki bölümdeki başarısıyla dikkatleri çeken Aile dizisine bir tebrikte ünlü profesörden geldi.

Ay yapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Kerem Çatay’ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği Aile dizisi şu sıralar Türk dizi sektöründe adeta fırtınalar estiriyor. Yabancı bir dizi olan The Sopranos adlı yapımından uyarlanan ve başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya gibi iki dev ismi bir araya getiren dizinin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme alıyor. Çekimleri İzmir’de gerçekleştirilen dizinin yayınlanan ilk iki bölümü adeta reytinglerde fırtınalar estirirken dizi seyircinin yanı sıra sektörün önde gelenleri ve ayrıca bazı kesimlerin önde gelen temsilcileri tarafından da tekdirle karşılanıyor. Bir dizinin sadece ekrana gelen bir seyirlik, eğlencelik yapı olmadığının çok iyi anlaşıldığı Aile dizisinin yayınlanan ilk bölümü Prof. Dr. Tarık Tuncay’dan da tam not aldı. Özellikle çarpık aile ilişkileri ve sağlıksız diyalog ortamlarının ön planda tutulduğu Aile dizisi, dram ve aile türünde ele alınıyor.

Profesörden Tebrik

Ay Yapım imzalı Show Tv’nin yeni dizisi Aile her kesimden takdir toplamaya devam ediyor. İzmir’de çekilen ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi Hakan Bonomo tarafından kaleme alınıyor ve dizinin yönetmen koltuğunda da Ahmet katıksız yer alıyor. Dizinin yayınlanan ilk bölümünün ardından reytinglerde büyük başarı yakalayan dizi şimdiden heyecanlı bir kitleyi kendisine bağlamış durumda. Diziyle ilgili bilimsel görüşlerini paylaşan Prof. Dr. Tarık Tuncay diziyi tebrik etti. Prof. Dr. Tarık Tuncay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “aile, toksik aile dinamiklerini, içindeki karmaşık psikolojik yaşantıları gerçekçi ve cesur bir dille ele alıyor. Yıllardır aile ve evlilik danışmanlığı programlarında, çocuk koruma alanında çalışan bizlerin topluma anlatmaya çalıştıklarımızı ustalıkla resmediyor” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım kısa sürede sosyal medya ve magazin basınında Aile dişisinin başarısına ek ve kanıt olarak gösterilmeye başlandı.

Aile Dizi

Ay Yapım imzalı yeni dizi Aile Show Tv ekranlarında salı akşamları ekrana geliyor. Henüz iki bölüm yayınlanan dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler Nur Sürer gibi usta isimler rol alıyor. Bir ailenin içinde yaşanılanları ele alan dizi Aslan ve Devin adlı karakterler özelinde aile kavramı içinde yaşanılan çalkantıları ve çarpık diyalog ve ilişkileri konu alıyor.

21-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar