Melis Sezen dünyaca ünlü film festivaline katıldı

Melis Sezen dünyaca ünlü film festivaline katıldı
Şu sıralar Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Gülcemal dizisinde rol alan güzel oyuncu Melis Sezen İspanya Malaga’da düzenlenen film festivalinde fırtınalar estirdi.

Şu sıralar Gülcemal dizisinde Murat Ünalmış ile birlikte başrolü paylaşan ve son dönemin başarılı ve güzel oyuncularından olan Melis sezen dizi, film ve reklam çekimlerinin yanı sıra sektörün en önemli faaliyetlerinden biri olan festivallerde de boy gösteriyor. Geçtiğimiz sezon Sadakatsiz adlı diziyle ekrana gelen ve bu dizinin satıldığı yabancı ülkelerde de seyircinin büyük beğenisini kazanan oyuncu bu günlerde İspanya’da düzenlenen film festivalinde yer alıyor. 10 Mart’ta başlayan festival İspanya’da büyük ve önemli festivallerden biri olurken sektörün nabzını tutan bir etkinlik olarak da dikkatleri çekiyor. Güzel oyuncu özel olarak davet edildiği festivalde İspanya’daki sevenleriyle buluşurken ayrıca festivalde düzenlenen kırmızı halıda da şıklığıyla bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İspanya’da Melis Sezen Fırtınası Esti

Geçtiğimiz dönem Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde rol alan güzel oyuncu Melis Sezen bu diziyle büyük bir çıkış yakalamıştı. Onlarca farklı ülkeye pazarlanan film her gösterildiği ülkede aynı etkiyi gösterirken bu ülkelerden biri olan İspanya’da ise adeta Sadakatsiz ve Melis Sezen fırtınası esiyor. Halen İspanya’da gösterimi devam eden dizinin başarılı ve güzel oyuncusu İspanya Malaga’da düzenlenen Film Festivali’nden özel davet aldı. Bu ülkedeki davete katılmak için giden ünlü isim burada büyük bir sevgiyle ve heyecanla karşılandı. Sektörün önde gelenleri kadar İspanya halkıyla da bir araya gelen oyuncu festival süresince en çok ilgi çeken oyuncuların başında yer aldı. Kırmızı halıdaki yürüyüşünde de şıklığıyla bütün gözlerin kendisinde olduğu oyuncu sık sık sevenleriyle fotoğraflar çektirdi. İspanya halkının kalbini kazanan oyuncunun festival sürecince ilgi hep üzerindeydi.

Gülcemal’le Dönüyor

Son dönemin parlayan oyuncularından olan başarılı ve güzel isim Melis Sezen şu sıralar çekimleri Bursa ve çevresinde devam eden Gülcemal’le yeniden ekranlara dönme hazırlığı yapıyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve MF yapım tarafından hazırlanan Gülcemal’de Melis Sezen Murat Ünalmış ile aynı sahneyi paylaşıyor. Oyuncunun bu dizideki performansı da sektörün önde gelenleri tarafından merakla bekleniyor.

21-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar