Fadik Sevin Atasoy Kardeşlerim dizisindeki rolünü anlattı

Fadik Sevin Atasoy Kardeşlerim dizisindeki rolünü anlattı
Amerika’ya yerleşerek tiyatro işlerine zaman ayıran Fadik Sevin Atasoy uzun bir aranın ardından televizyon dünyasına geri döndü. İşte Kardeşlerim dizisi ve Şengül karakteri

Tiyatrocu ve oyunculuğuyla dikkat çeken Fadik Sevin Atasoy, yayına giren yeni dizisi Kardeşlerim'deki rolünü dizi severlere anlattı. Bir NGM yapımı olan ve dört kardeşin hayata tutunma çabasını anlatan Kardeşlerim dizisiyle ilgili detaylar ve oyuncu Fadik Sevin Atasoy, kimdir haberimizde.

Fadik Sevin Atasoy Kardeşlerim dizisindeki rolünü anlattı

NGM’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci’nin oturduğu Kardeşlerim dizisi Atv ekranlarında yayınlanmak için gün sayıyor. Senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı atv’nin yeni dizisi Kardeşlerim dizisinde 20 Şubat Cumartesi günü ilk bölümüyle yolculuğuna başlayacak. “Gerçek kardeşlik paylaşılan acıda başlar” sloganıyla yayın hayatına başlayan dizinin başrol oyuncularından Fadik Sevin Atasoy, projeye ait merak edilenleri anlattı.

Sürprizli bir toprak kadını

Amerika’ya yerleşerek tiyatro işlerine zaman ayıran Fadik Sevin Atasoy uzun bir aranın ardından televizyon dünyasına geri döndü. Atv’nin cumartesi akşamlarına damga vurması beklenen Kardeşlerim dizisinde başrol oynayan Fadik Sevik Atasoy yeni dizisinde canlandıracağı Şengül karakterini şu sözlerle anlattı. “Şengül, anasız babasız büyümüş bir kadın. Erken yaşta evlenmiş ve 19 yaşında iki çocuğu kucağına almış. Yaşam mücadelesi veren, güçlü, sevdikleri için her şeyi yapmaya göze alan, sürprizli bir toprak kadını.”

Bir yıldır süren pandemiden dolayı tiyatroların kapatılması üzerine New York turnesi ertelenen Fadik Sevin Atasoy’a yeni dizisinde başarılar diliyoruz.

Kardeşlerim Dizi Konusu ve Kadrosu?

Hayatta birbirlerinden başka kimseleri olmayan 4 kardeşin dramını anlatan Kardeşlerim dizisi cumartesi günlerine damga vuracak. Celil Çalçakan, Ahu Yağtu ve Fadik Sevin Atasoy’un başrollerini paylaştığı dizde dört kardeşin yaşadığı zorlukların onları nasıl bir aile haline getirdiği konusu işlenecek. Kardeşlerim dizisinde Fadik Sevin Atasoy’a Celil Çalçakan, Ahu Yağtu ve Kaan Sevi, Halit Özgür Sarı,  Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Onur Seyit Yaran ve Cihan Şimşek eşlik edecek.

Fadik Sevin Atasoy Kimdir?

1975 yılında Ankara’da doğan oyuncunun anne ve babası da oyuncudur. Dört yaşında Selçuk Tiyatro Festivali’nde “Teneke” adlı oyunda oynayan küçük Fadik, ailesiyle birlikte turnelerde görev yaptı. Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünü bitirdikten sonra İngiltere, Fransa, Rusya ve Bulgaristan’da tiyatro çalışmaları yapan Atasoy, tiyatro yönetmenliği yaptı. Amerika’ya yerleşen oyuncu halen tiyatro çalışmalarına devam ediyor.

14-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar