Fadik Sevin Atasoy İspanyolca öğreniyor

Fadik Sevin Atasoy İspanyolca öğreniyor
Kardeşlerim dizisinin sevilen oyuncularından biri olan güzel oyuncu Fadik Sevin Atasoy yaz aylarını kendine ayırdı ve dil öğrenmek İspanya’ya gitti.

Türk televizyonlarında yayınlanan pek çok dizi yurt dışında da geniş kitlelere ulaşıyor. Türkiye bu yönüyle dizi ihraç eden ülkeler arasında son yıllarda oldukça üst sıralara yükselmiş durumda. Kimi zaman yapım şirketlerinin sadece yurt dışına dizi yapmaya başladığı sektörde yer alan oyuncularda yabancı ülkelerde tanınmaya ve hayran kitlesi sahibi olmaya başladılar. Birçok oyuncu Arap ülkeler Türk devletleri ve İspanya ve Latin Amerika ülkelerinde oldukça yoğun bir şekilde takip ediliyor ve seviliyor. Atv ekranlarında yayınlanan ve cumartesi akşamlarının sevilen dizileri arasında yer alan kardeşlerim de İspanya’da büyük bir seyirci kitlesine sahip. Dizi yayınlandığı kanalda reyting rekorları kırarken bu dizinin oyuncuları da İspanyol halkı tarafından çok seviliyor. Geçtiğimiz aylarda İspanya’ya giden ve burada bir organizasyona katılan dizinin sevilen oyuncularından Fadik Sevin Atasoy dizinin sezon arası verdiği yaz aylarında şaşırtan bir karar alarak kendisine gelen teklifleri kabul etmedi ve İspanya’ya giderek burada İspanyolca öğrenmeye başladı.

Dil için İspanya’ya gitti

Kardeşlerim dizisinin sevilen oyuncularından olan Fadik Sevin Atasoy dizinin en çok izlendiği ülkelerden olan İspanya’ya giderek burada İspanyolca eğitimi almaya başladı. Yaz tatilinde kendisine yatırım yapmayı ve İspanyolca öğrenmeyi planlayan başarılı oyuncu meslektaşlarının sinema ve dizilerde rol aldığı dönemde dil öğrenmek için İspanya’ya gitti. Burada bir dil okuluna kaydolan ünlü isim İspanyolca öğrenmek için çalışmalara başladı. Kardeşlerim dizinin çok sevildiği ve oyuncuların tanındığı İspanya’da dil eğitimi alan Fadik sevin Atasoy bu ülkede hayranlarıyla da zaman zaman bir araya gelerek fotoğraf çektirdi. Yaz arasında İspanyolcayı olabildiğince öğrenmek isteyen başarılı oyuncu dizinin çekimlerinin başlayacağı tarihe kadar bu ülkede kalacak.

Kardeşlerim yeni bölümleriyle yakında

Atv ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelen ve seyircinin çok sevdiği dizilerden olan kardeşlerim bu sezonda seyirciyle buluşmaya devam edecek. Üç sezondur kanalın en çok izlenen dizilerinden olan ve yayınlandığı cumartesi akşamlarında ikinci sırada yer alan dizi yeni yayın döneminde de aynı iddiasını korumaya çalışacak. Yeni sezon için ağustos ayı ortasında sete çıkmayı planlayan dizinin yeni bölümlerinin eylül ayında seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

02-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar