Fahriye Evcen Alparslan Büyük Selçuklu'ya Veda Etti

Fahriye Evcen Alparslan Büyük Selçuklu'ya Veda Etti
Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça hatun karakterine hayat veren güzel oyuncu fahriye Evcen bir veda paylaşımı yayınlayarak diziye veda etti.

Geçtiğimiz sezon Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile büyük bir başarı yakalayan TRT 1 ve yapımcı şirket Akli Film bu sezonda yine aynı konseptte Alparslan Büyük Selçuklu ile seyirci karşısına çıktı. İlk diziden çok farklı bir kadroyla seyirci karşısına çıkan Alparslan Büyük Selçuklu oldukça başarılı bir sezonun ardından sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Pazartesi akşamlarının en çok seyredilen ilk üç yapımı arasında yer alan dizide rol alan ve uzun bir aradan sonra ilk kez sete çıkan Fahriye Evcen’de dizide Akça hatun karakteriyle seyircinin kalbini kazandı. Dizide Şehzade Alparslan’ın en yakınındaki isimlerden olan ve duruşu, oyunculuğu ve karaktere kattıklarıyla başarılı bir sezon geçiren fahriye Evcen hikaye gereği dizinin kadrosundan ayrıldı. Başarılı oyuncu diziden ayrılırken bir veda mesajı yayınladı ve seyircisiyle ve ekiple vedalaştı.

Selçuklu’ya Veda Etti

Uzun bir aranın ardından setlere Alparslan Büyük Selçuklu ile dönen Fahriye Evcen dizinin yapım şirketiyle bir sezonluğuna anlaşma imzaladı ve bu sürenin bitmesiyle de diziye veda etti. Başarılı oyuncu yayınladığı veda mesajında “  İlmek ilmek ördüğü bir hikaye ile Akça’yı bana teslim eden Emre Konuk’a, her adımda yanımda olan Esi Gülce’ye, yönetmenlerimiz Sedat İnci ve Bekir Sekman’a, ekran önü ve arkasında tüm çalışma arkadaşlarıma ve hepsinden çok beni ilk gördüğümden itibaren yalnız bırakmayan sevgili seyircilerimize en içten teşekkürlerimle… Sağ olun var olun ve görmediğimiz asıl kahramanların da sadece küçük bir kısmı canım ekip her birinize en içten teşekkürlerimle” ifadelerini kullandı. Dizinin yapımcısı Emre Konuk da bir paylaşımda bulunarak güzel oyuncuya teşekkür etti.

Fahriye Evcen Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve başarılı bir oyuncu geçmişi bulunan Fahriye Evcen 4 Haziran 1986 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk eğitimleri alarak setlere adım atan fahriye Evcen bugüne kadar, Cennet, Aşk Tutulması, Evim Sensin, Aşk Sene Benzer, Asla Unutma, Hasret, Yaprak Dökümü, Yalancı bahar, Veda, Çalıkuşu, Kurt Seyit Şura, Ölene Kadar ve son olarak da Alparslan Büyük Selçuklu dizilerinde rol almıştır.

31-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar