RU Dizisinde Meryem Uzerli’nin Eşini Oynayacak İsim Belli Oldu!

RU Dizisinde Meryem Uzerli’nin Eşini Oynayacak İsim Belli Oldu!
Ülkemize giriş yapmaya hazırlanan dijital platform Disney Plus’ın projelerinden olan Ru dizisinin başrol oyuncusu Meryem Uzerli olmuştu. Dizide eşini kimin oynayacağı da belli oldu

Dünyaca ünlü dijital platform olan Disney Plus 14 Haziran itibari ile Türkiye’de yayına başlayacak. Platform Türkiye’de birçok ünlü isim ile anlaştı. Bir diğer popüler platform olan Netflix gibi orijinal içerikler üretmeye başladı. Engin Akyürek’li Kaçış dizisi ilk Türk dizisi oldu ve dizide bir gazetecinin askiyon dolu sahneleri anlatılıyor. Daha sonra Aras Bulut İynemli’nin oynayacağı Atatürk dizisi ile ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatı ilk kez dizi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Platformun bir başka orijinal içeriğide Halit Ergenç’in başrolünde oynayacağı Numen adlı yapım oldu. Bir diğeri ise Ru adlı dizisi olacak. Disney Plus’un yerli yapımlarından olan Ru dizisi İzmir’in güzel turistik ilçelerinden olan Urla’da çekilecek. İlginç konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile büyük ilgi uyandıracağı düşünülen dizinin başrolünde Meryem Uzerli rol alıyor. Ru dizisinde Meryem Uzerli’nin eşini oynayacak isim de belli oldu. İşte o isim…

 

Emre Karayel ‘Ru’ Dizisi Kadrosuna Dahil Oldu

Medyapım’ın yapımını üsltendiği ve Disney Plus için çekeceği, yapımcılığını ise Bahadır Karataş’ın üstlendiği, ‘Ru’ dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Ru dizisinin başrolünde Meryem Uzerli yer alırken, eşini oynayacak isim ise Emre Karayel oldu. Emre Karayel dizide Emir rolünü canlandıracak.

Emre Karayel, Demet Evgar ile 1 Kadın 1 Erkek dizisiyle büyük kitlelere ulaşmış, dizi önce Fox TV ekranlarında yayınlanmasının ardından daha sonra youtube ve  dijital mecralarda da yayınlanmıştı. Bir Kadın Bir Erkek dizisinde ‘Ozan’ karakteri ile çok beğenilen oyuncu, 2018 yılından bu yana Oksimoron adlı tek kişilik gösterisi ile tiyatroda sahne alıyor. Ayrıca 2021 yılında Son Yaz adlı dizide rol alan oyuncu Fatih Doğanay karakterine hayat vermişti. Yine aynı yıl kanalın fenomen yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almıştı.

 

Ru Dizisinin Konusu Ne?

Dizininde adı da olan ‘Ru’ isimli bir resteorantı işleten Reyan ve Emir çiftinin yaşamında olup bitenleri konu ediniyor.

Dizide Emir ile evli olmasına rağmen, Reyan’ın resteoranta gelip giden bir müşterisinin kendisine aşık olmasını anlatıyor. Uzer adındaki genç adam, kendinden yaşça büyük ayrıca evli bir kadına aşık oluyor ve Reyanı’da bu aşka ikna eden Uzer, aşkından vazgeçmeyip bunun için herşeyi göze alıyor.

 

Ru Dizisinin Oyuncuları ve Karakterleri

Ru dizinin başrolünda Meryem Uzerli ‘Reyan’ karakterine hayat verirken, dizinin başroldeki erkek oyuncusu ‘Uzer’ karakterini canlandıracak isim henüz belli olmadı. Mert Yazıcıoğlu ile anlaşılmasına rağmen diziden ayrılan oyuncu başka bir proje ile anlaştı.

Reyan’ın eşi olan ‘Emir’ karakterini ise Emre Karayel canlandırırken, henüz kimin oynayacağı netleşmeyen ‘Uzer’ karakterinin annesine ise Şevval Sam hayat verecek. Ru dizisinde Zafer Algöz, Tümsek adlı ünlü bir aşçıyı canlandıracak. Tecrübeli oyuncu Derya Alabora da dizide yer alacak.


31-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar