Yiğit Özşener’in Yeni Projesi Belli Oldu

Yiğit Özşener’in Yeni Projesi Belli Oldu
Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Dizisinde Pietro karakterini canlandıran ve diziye veda eden başarılı oyuncu Yiğit Özşener’in yeni projesi belli oldu.

Türk dizi ve sinema sektöründe başarılı bir kariyere sahip olan oyunculardan biri olan ve son olarak Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde rol alan başarılı oyuncu Yiğit Özşener Barbaroslar’dan sonra yeni projesiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oldukça büyük bir prodüksiyona sahip Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Dizisinde Pietro karakterini canlandıran oyuncu diziden ayrıldıktan sonra kendisine gelen pek çok teklif içinden Cezailer adlı projeye evet dedi. Most Yapım tarafından hazırlıkları başlayan ve Dijital medya platformu Gain’de yayınlanacak diziye evet diyen usta oyuncu Yiğit Özşener’in başrol oynayacağı öğrenildi. Oldukça sıra dışı bir dizi olacak olan Cezailer için ayrıca iki erkek başrol adayı ile de görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Yiğit Özşener’in Cezailer dizisini farklı ve sıra dışı olduğu için kabul ettiği öğrenilirken dizinin çok yakında sete çıkması için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği belirtildi.

6 Bölümden Oluşacak

Most Yapım tarafından Gain için hazırlanacak ve toplamda 6 bölümden oluşacak yeni bir dizi olan Cezailer’in hazırlıkları başladı. Adını akıl hastanesinde cinayet işleyenlerin konulduğu koğuştan alan dizinin senaryosunu Ayberk Çınar ve Murat Can Oğuz kaleme alıyor. Yiğit Özşener dizide başrol oynayacak isimlerden biri olarak yapım şirketiyle anlaşmaya varırken diğer iki erkek başrol için ise arayış ve görüşmeler sürüyor. Gain için konsept tarzda üretilecek içeriklerden biri olan Cezailer’in hazırlık aşamasının hızlı geçilerek sete çıkması için yoğun bir çaba harcandığı öğrenildi. Usta oyuncu Yiğit Özşener’in dizide nasıl bir karakterle seyirci karşısına çıkacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Yiğit Özşener Kimdir?

6 Nisan 1972 yılında İzmir’de dünyaya gelen başarılı oyuncu Yiğit Özşener ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamış sonrada oyunculuk eğitimleri alarak dizi ve film sektörüne adım atmıştır. Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol alan oyuncunun yer aldığı projeler arasında, Üzgünüm Leyla, Unutma Beni, Estağfurullah Yokuşu, Arapsaçı, Rüya Gibi, Dudaktan Kalbe, Kayıp, Ezel, Son, Aşk Tesadüfleri Sever, kaybedenler Kulübü, O Şimdi Asker, Güneşi Gördüm, Dedemin İnsanları, Esir Şehrin Gözyaşları, Galip Derviş, Cesur ve Güzel, Ramo, Kırmızı Oda ve Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı yer almaktadır.

31-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar