Fahriye Evcen'den oğluyla ilgili ilk paylaşım

Fahriye Evcen'den oğluyla ilgili ilk paylaşım
Güzel oyuncu Fahriye Evcen geçtiğimiz nisan ayında anne olmuş oğlu Karan'ı kucağına almıştı. Evcen anneler gününde oğluna ninni söyleyerek ilk paylaşımını yaptı.

2017 Haziran ayında evlenen ve nisan ayında anne-baba olan çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit bildiğiniz üzere yakın zamanda oğulları Karan'ı kucağına aldı. Sosyal medyadan açtıkları Karan Özçivit isimli hesapla konuşulan ikili sahte hesapların önüne geçmek için erken davrandıklarını söylemişti. Çift 13 Nisan'da doğan oğullarının fotoğrafını sosyal medyada henüz paylaşmadı. Sevenlerinin bir hayli merak ettiği Karan bebek ile ilgili ilk paylaşım bugün anneler gününde annesi Fahriye Evcen'den geldi. 

İLK PAYLAŞIM ANNELER GÜNÜNDE GELDİ

Geçtiğimiz ay doğum yapan Fahriye Evcen için bugün ilk anneler günüydü. Kendisi gibi sesi de güzel oyuncu oğluna ninni söylediği anları sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden takipçileriyle paylaştı. 'Anneler günü kutlu olsun' etiketiyle paylaştığı gönderide oğlu için ''Bugüne en güzel hediyem oldun'' notunu düştü. Bebeği merakla bekleyenler minik Karan'a ait ilk görüntüleri izlerken Fahriye Evcen'in güzel sesiyle ninni dinledi. 

İşte o paylaşım: https://www.instagram.com/stories/evcenf/?hl=tr

KARAN BEBEK DOĞMADAN BİNLERCE TAKİPÇİ KAZANMIŞTI

Fahriye Evcen hamileyken çift oğullarına açtıkları İnstagram hesabıyla eleştiri almış fakat Karan Özçivit daha doğmadan binlerce takipçi kazanmıştı. Karan isminin anlamı ise kahraman, yürekli ve karanlık olup çoğu kişinin beğenisini almıştı.

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

Fahriye Evcen Özçivit  4 Haziran 1986 tarihinde Almanya'da doğmuştur. Ailesiyle birlikte Almanya'da yaşamış Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken Türkiye'den dizi teklifi alması üzerine ana vatanına dönmüştür. Oya Aydoğan'ın Evcen'i yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırması kariyerinde büyük rol oynamıştır. Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Necla karakteriyle ün kazanan oyuncu Almanyada bitiremediği lisans eğitimini burada Türkiye'de tamamlamıştır. Boğaziçi Üniversitesi Tarih bölümünden mezun olmuştur. Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden uyarlanan Çalıkuşu dizisinde başrolü paylaştığı Burak Özçivit ile 2017 Haziran ayında dünya evine girmiştir. Çift dizinin yanı sıra daha sonra Aşk Sana Benzer filmiyle beyaz perdede birlikte rol almıştır. Evcen son olarak Sonsuz aşk filminde Murat Yıldırım ile ve Ölene Kadar dizisinde Engin Akyürek ile başrolü paylaşmıştır. 

12-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar