Fahriye Evcen Görümcesi Burcun Özçivit’i İstagramdan Neden Sildi?

Fahriye Evcen Görümcesi Burcun Özçivit’i İstagramdan Neden Sildi?
Magazin dünyası Fahriye Evcen ve görümcesi Burçun Özçivit arasında yaşanılan silme ve takipten çıkma krizinizi konuşuyor. Fahriye Evcen görümcesini neden sildi? İşte detaylar!

Geçtiğimiz günlerde bir yaşına giren oğlu Karan’ın doğum gününü sosyal medya hesabından canlı yayınla kutlayan ve oğlu Karan için duygusal bir mesaj yayınlayan güzel oyuncu Fahriye Evcen sosyal medyada ve magazin medyasında yine gündem olmayı başardı. Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile 2017 yılında evlenen ve mutlu bir evlilik yaşayan Fahriye Evcen bilindiği gibi sosyal medya da çok fazla aktif olmayan ünlülerden biri. Zaman zaman paylaşımlarda bulunan oyuncunun yaklaşık 2 milyon takipçisi bulunuyor. Buna karşılık güzel oyuncu sadece 221 kişiyi takip ediyor. Güzel oyuncunun takip ettiği kişilerden biri de eşi Burak Özçivit’in kardeşi Burçun Özçivit. Fahriye Evcen görümcesi Burçun Özçivit’i bu gün sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı. Bu olay bir anda magazin dünyasında gündem olurken Fahriye Evcen’in görümcesini takip etmeyi neden bıraktığı ise bilinmiyor. İşte haberin detayları!

Fahriye Evcen Görümcesini Sildi!

Bugün sosyal medya ve magazin medyasına düşen bir haber bir anda gündeme oturdu. Güzel oyuncu Fahriye Evcen’in eşi Burak Özçivit’in kardeşi Burçun Özçivit’i instagram hesabından takip etmeyi bıraktığı bir anda olay oldu. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit’le 2017 yılında evlenen ve Karan adında bir de çocukları olan çift oldukça mutlu bir evlilik yaşıyorlar. Ancak son olayın nedeninin be olduğu konusunda bir bilgi bulunmazken Burçun Özçivit ile fahriye Evcen’in aralarının bozuk olduğu iddia edildi. İkilinin bir süredir konuşmadığı ve son olarak da Fahriye Evcen’in görümcesi Burçun’u instagram hesabından takip etmeyi bıraktığı iddia edildi. Fahriye Evcen’in görümcesini neden sildiği ve takip etmeyi bıraktığı ise net bir şekilde öğrenilemedi.

Burçun Özçivit’ten karşı Atak!

Yengesi Fahriye Evcen tarafından sosyal medya hesabı İnstagramdan takip edilmesi bırakılan oyuncu Burak Özçivit’in kardeşi Burçun Özçivit yengesinin bu hamlesine karşılık karşı hamleyle atağa kalktı. İnstagram hesabından hem yengesi fahriye Evcen’i hem de abisi Burak Özçivit’i silen Burçun Özçivit böylece yengesi ve abisiyle bir sorun yaşadığını da resmen ilan etmiş oldu. Aile arasında neler yaşandığı bilinmezken olayla ilgili bir açıklama yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor.

17-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar