Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Çifti Reklam Anlaşması İçin Dudak Uçuklatan Ücret İstedi!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Çifti Reklam Anlaşması İçin Dudak Uçuklatan Ücret İstedi!
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, markaların en çok reklam vermek istedikleri kişiler arasında… çift yıllık reklam tanıtım bedeli için dudak uçuklatan para istedi!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti 2017 yılında nikah masasına oturmuşlardı. 2019 yılında ise oğulları Karan’ı kucaklarına aldılar. Gündemden düşmeyen oyuncu çift bu seferde aldıkları yeni kararla gündeme geldiler. Yer aldıkları proje ve dizilerle çok konuşulan ve magazin dünyasının popüler çiftlerinden olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in yıllık proje ücreti dudak uçuklattı. Markaların yakın takibinden olan ünlü çift, 1 yıllık tanıtım bedeli için kişi başına 10 milyon TL istiyor. İşte çiftle ilgili detaylar…

 

İkili Ürün Tanıtımları İçin Kişi Başı Yıllık 10 Bin TL İstiyor!

 Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti Türkiye’deki dizi sektörünün en çok kazanan isimlerinden… Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi bulunan çiftin bir reklam anlaşmasından aldıkları fiyatlar ise ağızları açık bıraktı.


 Fahriye Evcen’in sosyal medyada 12 milyon 500 bin, eşi Burak Özçivit’in ise 20 milyon takipçisi var. Yüksek takipçi sayılarıyla reklamcıların hedefine yerleşen çift, sayısız reklam teklifi alıyor. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, reklamlardan elde ettikleri gelirde de zam uyguladılar.

 

Artık Günlük Projelere Değil, Yıllık Projelere Sıcak Bakıyorlar

 Rol aldıkları Çalıkuşu dizisinin setinde tanışan ve 2017 yılında evlenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, özel hayatları kadar işleriyle de gündemden düşmüyor.


Şimdilerde ise, Burak Özçivit (37) Atv ekranlarının rekortmen yapımı ‘Kuruluş Osman’ dizisinde oynuyor. Eşi ise güzelliğinin yanı sıra oyunculuğu ile de kendinden söz ettirmeyi başarıyor. 35 yaşındaki Fahriye Evcen TRT ekranlarında yer alan ‘Alparslan Büyük Selçuklu’ tarihi dizisinde ‘Akça Hatun’u oynuyor.


Markalardan sayısız reklam teklifi alan çift, artık yıllık anlaşmalara imza atma kararı aldı. Oyuncu çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, projelerden aldıkları kaşe ücretlerini arttırdı. Günlük ve haftalık projelerde yer almayı kabul etmeyen çift, yıllık teklifler için de kişi başı 10 milyon TL istiyor.


Fahriye Evcen’in Oynadığı Reklamlar;

2007 – Vodofon (seslendirme)

2011 – Ülker Golf Bravo

2015 – L’Oreal Paris Elseve

2016 – Koton Jeans

2021 – Divanev

2021 – Prima



Burak Özçivit’in Oynadığı Reklamlar;

2010 – Hobby Fon Men

2013 – Clear Men

2013 – Pepsi

2016 – Clear Men

2017 – Emaar Square Mall

2018 – Altın Yıldız Classics

2019 – Clear Men

2021 – Trem Global / PUBG Mobile



04-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar