Fahriye Evcen’den Oğluna İlginç Doğum Günü Mesajı!

Fahriye Evcen’den Oğluna İlginç Doğum Günü Mesajı!
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin 1 yaşına giren oğulları Karan’ın doğum günü yapıldı. Oyuncu Fahriye Evcen oğlu Karan için duygusal bir mesaj yayınladı. İşte o mesaj!

Dizi sektörünün güzel ve başarılı oyunculardan biri Fahriye Evcen. Güzel oyuncu Burak Özçivit ile evlendikten sonra sosyal medya ve magazin dünyasında sıklıkla haber olurken çiftin mutlulukları her daim gündemin ilk sıralarında yer aldı. Çiftin geçtiğimiz yıl dünyaya gelen ve aylarca gündemi meşgul eden çocukları Karan’ın doğum günü geçtiğimiz günlerde kutlandı. Çift koronavirüs sebebiyle evde kalınan bu günlerde çocukları Karan için online doğum günü yapmaya karar verdiler. Takipçilerinin şimdiye kadar sadece bir kez gördükleri minik Karan’ı online doğum günü partisinde görecekleri tahmin edilirken güzel oyuncu Fahriye Evcen’de oğlu Karan’ın 1. Yaş günü için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. İşte Fahriye Evcen’in o paylaşımı!

İyi ki Doğdun Karan Bebek!

2017 yılında evlenen ve mutluluklarını her fırsatta gözler önüne seren fahriye ve Burak çiftinin geçtiğimiz yıl bir oğulları dünyaya gelmiş ve adı Karan konan bebek bir anda tüm ülkenin gündeminde ilk sırayı günlerce meşgul etmişti. Aile olarak paylaşılan bir fotoğrafa binlerce beğeni ve yorum yağarken daha sonra bu olay çift içinde küçük çaplı bir krize sebep olmuş ancak bu olay kısa sürede atlatılmıştı. Fahriye Evcen ve Burak Çzçivit oğulları Karan için bu günlerde koronavirüs sebebiyle bir doğum günü yapamayınca aile içinde online olarak bir parti gerçekleştirdiler. Takipçiler için de çekilen bir fotoğraf Fahriye Evcen tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı ve yine binlerce yorum ve beğeni topladı. Ayrıca takipçiler çiftin oğlu Karan için hediye almak yerine değişik yardım kuruluşlarına bağışlarda bulundular. Fahriye Evcen ise oğlu Karan için duygusal bir mesaj kaleme aldı.

“Karan’ım…”

Fahriye Evcen oğlu Karan’ın 1. Doğum günü için bir mesaj kaleme aldı. Evcen mesajında “Karan’ım… Gülüşün dünyada duyduğum en güzel ses, kokun aldığım en güzel koku… Gözlerin gördüğüm en güçlü ışık… Gökyüzündeki yıldızdan da, güneşten de daha parlak bana yüzün… Kutup yıldızım… Sen gülünce içimde çiçekler açıyor. Senin canın yandığında, bir sızı saplanıyor kalbime.. Sen meğer kalbimin ta kendisiymişsin… Kalbimm… Hep iyi ol Karan’ım. Ve bil ki, bu uzun yolda ben hep senin yanındayım… Daha önce hiç bu kadar anlamlı gelmemişti bunu söylemek: İyi ki doğdun oğlum… İyi ki… AnnenJ” ifadelerine yer verdi. Biz de karan bebeğin doğum günü kutluyor ve nice sağlıklı ve mutlu yıllar temennisinde bulunuyoruz.

15-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar