Fahriye Evcenin Acı Günü!

Fahriye Evcenin Acı Günü!
Ünlü oyuncu Fahriye Evcenin Acı Günü! Fahriye Evcen en kıymetlim dediğim babasının acı haberini bu sabah aldı, Ramazan Evcen'in Ölüm Sebebi haberimizin detaylarında!

Yaprak dökümü dizisi ile ün kazanan ve daha sonra bir çok yapımda başarılı roller alan Burak Özçivit'in güzel eşi Fahriye Evcen bu sabah acı haber ile sarsıldı. Yaklaşık 8 ay önce oğullları Karan Özçivit'i kucaklarına alan aile, bu kez bir ölüm haberi ile yıkıldı.İşte Ramazan Evcen'in Ölüm Sebebi haberimizin detaylarında. 

FAHRİYE EVCEN BABASINI KAYBETTİ

Ramazan Evcen Hayatını Kaybetti! Geçtiğimiz Yıl Almanya'da mide kanseri Teşhisi konulan Ramazan Evcen İstanbul'a tedavi için gelmişti. Tedavi Sürecini ve ardından Mide ameliyatı geçirmiş ve midesinin büyük bir kısmını kansere feda etmişti. 1 yıldır kanser sonrası tedavilerini düzenli şekilde yaptıran Ramazan Evcen, İstanbul'da Özel bir hastanede kısa süre önce fenalaşmış ve yoğun bakıma alınmıştı.  12 Şubat 2020 sabahı Fahriye Evcen ve Kızkardeşi Deniz Evcen Acı haberi aldı. Ebediyete uğurladıkları babaları Ramazan Evcen şuan hastane morgunda toprağa verilmeyi bekliyor.

RAMAZAN EVCEN NEREDE TOPRAĞA VERİLECEK?

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in babası, Ramazan Evcen Mide kanseri sebebi ile İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cenazesi  yarın öğle namazında İstanbul'da defnedileceği alınan ilk bilgiler arasında. Şimdilik daha fazla açıklama gelmeyen Ramazan Evcen'in ölümünden sonra ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz.

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

1986 yılında Almanyanın Solingen Şehrinde dünyaya gelen Fahriye Evcen, ilk, orta ve lise öğrenimini Solingen şehrinde tamamladı. Zor  bir çocukluk dönemi geçiren Fahriye Evcen, Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken Türkiye'ye tatilegeldiği 2007 yazında Merhume oyuncu Oya Aydoğan ile tanışmış ve yapımcısı tarafından iş teklif edilmişti. Bu teklifi değerlendirmek isteyen Evcen, okulunu dondurup ailesi ile birlikte Türkiye'ye yerleşmiş ve  Kanal D'de çekilen Yaprak Dökümü dizisinde Necla karakterine can vermişti. Bu oyunculuk deneyimi ile üne kavuşmuş ve ardındna bir çok film ve dizide başarılı roller almıştı. Daha sonra Çalıkuşu dizinde rol arkadaşı olan oyuncu Burak Özçivit ile evlenmiş ve geçtiğimiz yıl oğulları karan bebeği kucaklarına almışlardır. 

12-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar