Fahriye Kesimal Yalnız Kurt Dizisinde

Fahriye Kesimal Yalnız Kurt Dizisinde
Atv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Yalnız Kurt Dizisinin kadrosuna genç ve güzel oyunculardan Fahriye Kesimal dahil oldu.

Sinegraf Osman Sınav tarafından Atv için hazırlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekranlara gelen Yalnız Kurt adlı dizi Cuma akşamları seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Reytinglerde aldığı yüksek reytinglerle kanalını ve yapımcısını memnun eden yapım her hafta yeni bölümüyle ekrana geliyor. Yakın tarihte Türkiye’de olan ve toplumda, siyasette ve güvenlik alanında ülkeye zarar veren olayları ve bunların perde arkasında yaşananları ekrana taşıyan politik – aksiyon türündeki dizinin kadrosunda birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Dizinin hikayesinin akışına bağlı olarak diziden ayrılan oyuncular olduğu gibi diziye yeni oyuncular da ekleniyor. Son olarak dizinin hikayesine genç ve güzel oyunculardan biri olan ve geleceğin yıldızları arasında gösterilen fahriye Kesimal dahil oldu. Dizinin hikayesine katılan güzel oyuncunun 24. Bölümden itibaren seyircinin karşına çıkacak.

Fahriye Kesimal (Havva) Yalnız Kurt’ta

Atv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve seyircinin ilgiyle izlediği yakın tarihte meydana gelen olayları anlatan ve politik – gerilim – aksiyon türünde ele alınan Yalnız Kurt dizisi kadrosuna yeni oyuncular katmaya devam ediyor. M. Çağatay Tosun’un yönettiği diziyi Murat Koca, Ali Alper Erze kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Jessica May, Murat Han, Kürşat Alnıaçık, Yaprak Medine, Hilmi Özçelik ve Göktan Oktay Göztepe yer alıyor. Dizinin 24. Bölümünden itibaren ise dizinin kadrosuna güzel oyuncu Fahriye Kesimal Havva karakteri olarak dahil oluyor. Güzel oyuncunun dizide canlandıracağı Havva karakterinin hikayesinin ne olduğu ise henüz netlik kazanmadı.

Fahriye Kesimal Kimdir?

Atv ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan yalnız Kurt’un kadrosuna dahil olan genç ve güzel oyunculardan biri olan Fahriye Kesimal 7 Kasım 2000 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen güzel oyuncu daha sonra oyunculuk yapmaya karar vererek bu alana yönelmiştir. Henüz bir yapımla ekrana gelmeyen oyuncu Star Tv ekranlarında yayınlanan Geleceğin Starı adlı yarışmada dikkatleri çekmiştir. Yarışmanın ardından oyunculuk çalışmalarına devam eden Fahriye Kesimal oyunculuk eğitimleri almıştır ve Yalnız Kurt oyuncunun ilk uzun metrajlı dizisi olacaktır.

27-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar