Ünlü Oyuncu Yalçın Hafızoğlu'nun Yeni Projesi Belli Oldu

Ünlü Oyuncu Yalçın Hafızoğlu'nun Yeni Projesi Belli Oldu
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile yıldızı parlayan ve ardından Sen ve Ben adlı projede yer alan Yalçın Hafızoğlu’nun yeni projesi belli oldu.

Yapım şirketleri yeni diziler için yoğun mesai harcarken geçtiğimiz sezon başarılı bir sezon geçirdikten sonra sezon arası veren dizilerde yeni yayın dönemi için hazırlıklarını sürdürüyor. Her ne kadar oturmuş bir kadro ve yapım ve set ekipleri olsa da sezon arası veren diziler için de yayında kalmak garanti olmadığı için bu dizilerde hazırlıklarını tüm hızıyla ve ciddiyetle sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon Atv’de ekrana gelen ve ilk sezonunda başarılı bir performans göstererek yeni yayın dönemi için de izin alan Yalnız Kurt adlı dizi hazırlıklarını sürdürüyor. Osman Sınav tarafından hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken dizinin yapımcılığını Osman Sınav yapıyor. Kadrosunda birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı ve bu sezon ikinci sezonuyla ekrana gelecek Yalnız Kurt Dizisinin oyuncu kadrosuna son dönemin başarılı ve yakışıklı oyuncusu Yalçın Hafızoğlu’da dahil oldu.

Barış Serbey Karakterini Canlandıracak

Osman Sınav imzalı dizilerin sonuncusu olan yalnız Kurt geçtiğimiz sezon Atv ekranlarında seyirciyle buluşmuş ve yayınlandığı 20 bölümde kanalın yüzünü güldürmeyi başarmıştı. İkinci sezon onayını da alan Yalnız Kurt birbirinden ünlü isimleri kadrosunda buluştururken dizinin kadrosuna Barış Serbey karakteri olarak genç ve başarılı oyuncu Yalçın Hafızoğlu da dahil oldu. Son olarak Sen ve Ben adlı filmde rol alan başarılı oyuncu özellikle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi ile büyük çıkış yakalamış ve bu dizideki performansıyla hem seyirciden hem de otoritelerden tam not almıştı. Beyefendi kişiliği ve sette uyumu ile dikkatleri çeken ünlü ismin Yalnız Kurt dizisinde göstereceği performans şimdiden merak edilirken oyuncunun nasıl bir karakteri canlandıracağı da merak konusu oldu.

2. Sezonla Yakında Başlıyor

Atv ekranlarında cuma akşamları yayınlanan ve 20. Bölümde sezon arası veren Yalnız Kurt dizisi kanalın reyting alan yapımları arasında bulunuyor. M. Çağatay Tosun tarafından rejisi yapılan dizide birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Dizide Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay, Murat Han, Kürşat Alnıaçık, Polat Bilgin, Hilmi Özçelik, Yaprak Medine, Gökten Oktay Göztepe ve Almina Günaydın rol alıyor. Dizinin 2. Sezon çekimlerinin çok yakında başlayacağı ve 2. Sezona eylül ayının ikinci haftasında başlayacağı öğrenildi.

08-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar