Farah Zeynep Abdullah Gala Kostümüyle Eleştiri Odağı Oldu

Farah Zeynep Abdullah Gala Kostümüyle Eleştiri Odağı Oldu
Genç ve güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah bir süredir eleştirilerin odağı olan ünlüler arasında anılıyor. Oyuncunun galadaki kostümüne eleştiriler yağdı.

Genç ve güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah bir süredir eleştirilerin odağı olan ünlüler arasında anılıyor. Oyuncunun galadaki kostümüne eleştiriler yağdı.

Geçtiğimiz sezon Bergen Filmi Galasındaki kostümü ile de görenleri şaşkına uğratan Farah, Bu yıl da başrolde yer aldığı Bihter’im galasındaki kostümü ile eleştirilerin merkezi oldu. Farah Zeynep Abdullah’ın gala kıyafeti yine görenleri şaşkına uğrattı.

Bihter’im filminin başrolü Farah Zeynep Abdullah kostümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. İlginç benzetmeler ve yorum yağmuruna tutulan ünlü oyuncunun kostümü bir çok ürüne benzetildi.

Amozon prime Video’ya yayına girecek olan Bihter’im Film Galasında tercih ettiği 124 bin TL’lik kostüm herkesi şaşkına uğrattı.

Bergen Filmi ile de aynı şekilde anılan oyuncunun kostümünün eşofman ve geceliğin birleştirilmesiyle oluşan bir kıyafet ile katılması sosyal medya da eleştiri odağı oldu. Oyuncuya yapılan yorumlardan bazıları linç ederken bir kitle ise Farah Abdullah Zeynep’in kendini film için feda ettiği yönünde. Sosyal medya da yapılan yorumlar ise;

 ‘’Bu ne böyle Güldür Güldür Şevket hocanın eşofmanı üstüne gecelik’’

‘’Farah’ı galalara kim hazırlıyor ya, bunu bırak Bihter Cemile bile giymezdi.’’

‘’Farah Zeynep Abdullah farklı olacağım diye iyicene deli gibi bir şey etti kendini (analiz uzmanıyım)’’

‘’Farah Zeynep Abdullah, Aşk-ı Memnu’dan ziyade Uzaylı Zekiye’nin galasında gibi’’

‘’Farah Zeynep bu kıyafeti sırf biz onu linçleyelim diye giydi ama ben bu oyuna gelmem yalnız.. Harika bir elbise…’’

‘’Film gündem olsun diye Farah Zeynep Abdullah kendini feda edip bu kostümü giymiş olabilir diye yorumladım.’’

‘’Farah Zeynep’in başrolünü oynadığı her filmin galasına böyle sabuk sabuk kostümlerle gelmesi jilet gibi giyinip gelen ekip arkadaşlarına çok büyük terbiyesizlik değil mi yaa’’

Amazon Prime Video’da yayınlanacak olan filmin Galasına bir çok ünlü isim yer alırken, Bihter’im filminin oyuncuları ise dikkatleri üzerine topladı. Gala’da Boran Kuzum, Helin Kandemir, Hande Ataizi, Nezaket Erden, Ebru Özkan, Lorin Merhart, Tilbe Saran yer alırken Adnan karakteri ile izleyeceğimiz Osman Sonant ise Gala’da yer almayışı dikkatlerden kaçmadı. Oyuncu ailevi sebeplerden dolayı Galaya katılamadığı öğrenildi.

 

16-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar