Farah Zeynep Abdullah'tan şok paylaşım! Parmakları kırıldı

Farah Zeynep Abdullah'tan şok paylaşım! Parmakları kırıldı
Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini endişelendirdi. Farah Zeynep Abdullah'ın parmakları neden kırıldı?

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan şok bir paylaşım geldi. Sargılı parmaklarıyla bir fotoğraf paylaşan Farah Zeynep Abdullah sevenlerini endişelendirdi. TRT1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi ile son dönemde sık sık gündeme gelen Farah Zeynep Abdullah dizinin finalinde projeye veda etmişti. Hakkında çok sayıda haber yapılan Abdullah bu kez kendi paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah yaptığı paylaşımda parmaklarının kırıldığını belirtti. Farah Zeynep Abdullah'a ne oldu?

Farah Zeynep Abdullah'ın parmaklarına ne oldu?

Farah Zeynep Abdullah Instagram hesabından iki story paylaştı. Sargılı parmaklarını gösterdiği paylaşımlar herkesi endişelendirdi. Ünlü oyuncu bir kavgayı ayırmak için arada kaldığını ve yaralandığını söyledi. Farah Zeynep Abdullah yaptığı paylaşımda serçe parmağının kırıldığını ve baş parmağının tırnağının da çıktığını belirtti. Abdullah'ın hayranlarını korkutan olay çok merak edildi. Abdullah paylaşımına eklediği nottan bir kavganın ortasında kaldığı anlaşılıyor. Farah Zeynep Abdullah fotoğrafına, "Foto koyamadım, Eylül'le Boldi kavga ederken araya girdim serçe kırık baş parmak tırnağı çıktı diktiler falan olaylar olaylar" notunu paylaştı.

Farah Zeynep Abdullah kavgada arada kaldı

Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah kavganın arasında kaldı ve sakatlandı. Yaptığı paylaşımla herkesi endişelendiren Farah Zeynep Abdullah'ın moralinin iyi olduğu görülüyor. Yaşanan olayın detayları hakkında bilgi verilmezken Farah Zeynep Abdullah sargılı parmaklarıyla ikinci bir story daha paylaştı.

Farah Zeynep Abdullah son günlerde Masumlar Apartmanı'ndan ayrılmasıyla gündemdeydi. Ünlü oyuncu reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı'nda Birkan Sokullu ile birlikte başrolde yer alıyordu. Masumlar Apartmanı geçen günlerde sezon finali yaptı ve sezon finali bölümünde İnci bir tarfik kazası geçirdi. Oldukça başarılı bir sezon geçiren Masumlar Apartmanı'ndan Farah Z. Abdullah'ın kendi isteği ile ayrıldığı basına yansımıştı. Farah Zeynep Abdullah'ın yeni sezonda farklı bir projede yer alıp almayacağı da hayranları tarafından merak ediliyor. Bir kaza yaşayan Farah Zeynep Abdullah kırılan ve yaralanan parmaklarıyla gündeme geldi. Farah Zeynep Abdullah'a geçmiş olsun diyoruz…

13-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar