Ünlü oyuncu Çiğdem Batur'un taciz isyanı!

Ünlü oyuncu Çiğdem Batur'un taciz isyanı!
Oyuncu Çiğdem Batur kadına şiddetin hiç azalmadığı ülkemizde tacize uğrayan mağdurlardan sadece bir tanesi. Ünlü olması onu tacizden kurtaramamış.

Kadına şiddetin bir türlü önlenmediği ülkemizde ünlü oyuncu Çiğdem Batur'un taciz isyanı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Gücünün yettiğince 'Yettiniz artı”, diye bağıran ünlü oyuncuyu isyan ettiren olay nerde ne zaman gerçekleşti? Hayranları Çiğdem Batur’un başına gelen talihsiz olayı merak ediyor. Şimdi detaylar

Ünlü oyuncu Çiğdem Batur'un taciz isyanı!

Oyuncu Çiğdem Batur kadına şiddetin hiç azalmadığı ülkemizde tacize uğrayan mağdurlardan sadece bir tanesi. Ünlü olması onu tacizden kurtaramamış. Oyuncu, kendisin yıllar önce taciz eden kişi tekrar ortaya çıkmasıyla birlikte tedirgin oldu ve sosyal medya hesabından aslında yardım isteyen bir paylaşımda bulundu. Kendisini taciz eden ve ona ceza vermeyerek bir nevi teşvik edenlere seslenen ünlü oyuncu, " Bu şahsın ceza alması için canla başla uğraşacağım" dedi.

Kadın cinayetleri artıyor

Ünlü oyuncu Çiğdem Batur, kangren haline gelen kadın cinayetleri ve taciz olaylarını anlatan bir video yayınladı. Kişisel sosyal medya hesabından yaşadığı korkuyu paylaştığı videoda Çiğdem Batur, binlerce kadının tercümanı olarak yetkilileri uyardı: "4-5 sene önce benim bir davam vardı. Birçoğunuz biliyor. Bilmeyenler içinde tekrar söylemek istiyorum. Bu bir sapık davasıydı. İsmi Erdinç olan şahıs gerek mesaj ve aramayla beni, ailemi ve çevremi taciz etti. Daha sonra işi ilerletip evime çiçekler ve benzeri bir takım hediyeler yolladı.

Tiyatro oyunumun hepsine bilet alıp, Twitter'da, 'Şu koltukta oturup, seni izliyorum, gözüm üzerinde' yazdığı taciz mesajlarıyla o dönem dava açtık. Daha önce herhangi suçu işlemediği için cezası ötelenmişti. 4-5 yıl içinde hiç tepki vermediğimiz ve tevazu gösterdiğimiz için kendini daha bir hak sahibi gibi gördü taciz konusunda... Beni, ailemi ve arkadaşlarımı arıyor. Benimle alakalı mesajlar bırakıyor. Bu davanın peşine bırakmayacağım. Ben ve benim gibi kadınlar, sen ve senin gibi sapıklarla hayatı boyunca uğraşmak zorunda kalıyor. Buna göz yummayacağım. Sizin gibi sapıklara tepki göstermedikçe ve siz ceza almadıkça maalesef bu ülkede kadına şiddet ve kadın ölümleri her geçen gün daha fazla artıyor. Cesaretin varsa bana yazdığın mesajları bu videonun altına aynı özgüvenle yazsana... İşte o iş öyle olmuyor. Bu işin arkasındayım. Bu şahsın ceza alması için canla başla uğraşacağım."

13-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar