Farah Zeynep ve Doğu Demirkol Aşkı Bakın Nasıl Tescillendi?

Farah Zeynep ve Doğu Demirkol Aşkı Bakın Nasıl Tescillendi?
Farah Zeynep Abdullah yakın zamandır birlikte olduğu sevgilisi Doğu Demirkol ilk kez birlikte başbaşa bir AVM'den çıkarken magazinlere yakalandı!

Geçtiğimiz ay evlenecekler haberleri çıkan Farah Zeynep Abdullah ve Ahmet Rıfat Şungar ile henüz netleşmeyen bir sebeb ile ilişkilerine son verdiklerini açıklamışlardı. Ardından Doğu Demirkol ile ilişkisi olduğu söylensede birlikte hiç görüntülenmedikleri için sevgililikleri hakında net bir bilgi yoktu.  BKM'de Tek kişilik gösteri yapmaya başlayan Doğu Demirkol'un sahnesini izlemeye Farah Zeynep Abdullah anneannesi Saadet Temizkan Demiriz'i getirdi. Ardından anneannesi ile Kuliste Doğu Demirkol'u tanıştıran Farah Zeynep aile büyüğünün onayını alıp BKM'nin arka kapısındna Doğu Demirkol'un iki koruması ile çıkmış ve magazinlere yakalanmış idi.

Farah Zeynep Abdullah ve Doğu Demirkol Aşkı Bakın Nasıl Tescillendi?

Başbaşa görüntü vermeyen iki sevgili Farah Zeynep'in aile büyüğünün onayını aldıktan sonra geçtiğimiz günlerde Mecidiyeköy Profilo AVM çıkışında birlikte görüntülendi. Magazine sızan bu haber ile henüz bir açıklama yapmayan iki sevgili ilişkilerini bu görüntü ile tescillemiş oldu. Önümüzdeki günlerde sevenleri ilişkileri ile ilgili açıklama bekliyor.

Farah Zeynep Abdullah Kimdir?

1999 depreminden tam 10 yıl önce 17 Ağustos 1989 yılında Irak asıllı bir baba ve boşnak bir anne'den  İstanbul Beşiktaş'ta dünyay gelmiştir. Lisenin yarısına kadar Saint Michel Fransız Lisesinde okurken İstanbul'da ikamet eden Abdullah ailesi baba Osman Abdullah'ın işi gereği İngiltereye göçmüş ve Farah Zeynep eğitimine İngiltere'de devam etmiştir. Türkiyede Öyle Bİr Geçer Zaman ki dizisinde tanınmış ve ardından bir çok dizide ve sayısız sinema filminde yer almıştır. 

Doğu Demirkol Kimdir?

6 Eylül 1985 yılında Ankara'da dünyaya gelen Doğu Demirkol'un babası Balıkesirli annesi ise Mersinli'dir. İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olmuş ancak mühendisliğe devam etmek yerine komedyen olmayı seçmiş ve ilk adım olarak Yetenek sizsiniz programına katılmıştır.  Bkm Sahnesinde Açık Mikrafon adı ile tek kişilik program sunmuştur. Daha sonra 2018 yılında Ahlat ağacı ve Ölümlü Dünya gibi başarılı sinema filmlerinde yer almış ve bu sene yapılan bayi toplantısı filminde boy göstermiştir. Son olarak 2020'nin ilk aylarında başlayacak olan Tutunamayanlar dizisinde yer alacaktır. 

26-12-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar