Fatih Gühan Al Sancak dizinde

Fatih Gühan Al Sancak dizinde
TRT 1 ekranlarında yakında ekrana gelecek olan askeri dizi Al Sancak’ın kadrosuna genç oyunculardan Fatih Gühan dahil oldu.

Önümüzdeki günlerde başlayacak olan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Al Sancak dizisi yayına girmek için gün saymaya başladı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nde özel bir timin hikayesini ekrana getirecek olan ve Bozdağ Film tarafından hazırlanan Al sancak dizisi kadrosu ve hikayesiyle dikkatleri çekmeyi başardı. Yayınlanan fragmanlarıyla da seyircinin heyecanla beklediği projeler arasına giren dizinin kadrosuna başarılı ve genç oyuncu Fatih Gühan dahil oldu. Kadrosunda Uğur Güneş, Gülsim Ali İlhan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı askeri proje Atilla Engin, Mehmet arı ve Selman Kılıçaslan tarafından kaleme alınıyor. Can Emre’nin yönetmen koltuğunda oturduğu Al Sancak dizisinin kadrosuna katılan genç isim Fatih Gühan dizi için uzun süre eğitim aldı ve dizide iddialı bir rolde yer alacak.

Özel Eğitim Aldı

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve yakında TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan askeri proje Al Sancak’ın kadrosuna genç oyuncu Fatih Gühan dahil oldu. Dizi için uzun süre özel bir eğitim alan ve canlandıracağı karaktere uzun süredir hazırlanan genç oyuncunun dizide canlandıracağı karakter hakkında fazla bir bilgi bulunmuyor. Gülsim Ali İlhan, Uğur Güneş, İdris Nebi Taşkan ve Ahmet Yenilmez’in rol aldığı Al Sancak, TSK’da görev yapan özel timlerden birinin adı. Dünyada başlayan kaos çağı tüm ülkelerin güvenlik politikalarını gözden geçirmesine neden olur. Enerji havzalarının terör örgütlerinin kontrolüne bırakılmasıyla sınır güvenliğinin sınırın çok ötesinde başladığı yeni bir döneme girilir. Değişen şartlara uygun stratejiler geliştiren TSK, özel kuvvetler bünyesinde yurt içi ve yurt dışında nokta atışı operasyonlar icra eden seçkin timler oluşturur. Nu timlerden biri de Al Sancak timidir.

Fatih Gühan Kimdir?

8 Haziran 1993 yılında Uşak’ta dünyaya gelen oyunculardan Fatih Gühan ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyuncu olmaya karar vererek bu yönde eğitim almak için Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı bölümünde tamamlamıştır. Oyuncu okuldan mezun olduktan sonra tiyatro oyunlarında ve setlerde roller almaya başlamıştır. Fatih Gühan’ın rol aldığı diziler arasında, Beni Bırakma, Kapan, Beni Affet bulunmaktadır.

31-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar