Gecenin Ucunda Dizisinin Setinde Kavga

Gecenin Ucunda Dizisinin Setinde Kavga
Star Tv ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Gecenin Ucunda dizisinin setinde bıçaklı palalı kavga yaşandı.

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan iddialı dizilerden biri olan Gecenin Ucunda dizisi seyirci tarafından oldukça sevildi. Alim Yapım tarafından hazırlanan ve başrolünde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun rol aldığı Gecenin Ucunda her ne kadar reytinglerde umduğunu bulamasa da buna karşın kendisine özgü bir seyirci kitlesi edinmeyi başardı. İstanbul’un değişik ilçe ve mekanlarında çekimleri yapılan dizinin çekimleri halen devam ediyor. Ancak zaman zaman bazı setlerde yaşanan tatsız olaylar geçtiğimiz gün Gecenin Ucunda dizisinde de yaşandı. Yılbaşından önce yeni bölümün çekimleri için İstanbul’un Kartal İlçesine giden set ekibi burada çalışmak için hazırlanırken mahalleden bazı gençlerle istenmeyen ve tatsız olaylar yaşandı. Gecenin Ucunda dizisi seti ekibiyle mahallenin bazı gençleri arasında yaşanan tatsız olaylar sebebiyle set iptal edilerek Gecenin Ucunda ekibi mahalleden ayrıldı.

Gençlerle Set Ekibi Arasında Kavga

Alim Yapım tarafından hazırlanan ve Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı Gecenin Ucunda dizisi Star Tv ekranlarında yayınlanıyor. Bu sezon başlayan dizi çekimlerini İstanbul’un değişik semt ve ilçelerinde yapıyor. Geçtiğimiz gün çekim için Kartal’da bir mahallede set kuran ekip ile burada yaşadığı iddia edilen gençler arasında önce sözlü tartışma yaşandı. Ardından kavgaya dönüşen olaylar gençlerin olay yerilmesinden ayrılmasıyla son buldu. Ancak daha sonra gençler yanlarında başka arkadaşları ve ellerinde pala ve bıçaklarla set alanına tekrar geldi ve set ekibi ile gençler arasında kavga yaşandı. Olay mahalle sakinlerinin araya girmesiyle önlendi ve Gecenin Ucunda ekibi seti iptal ederek mahalleden ayrıldı.

Esnaf Üzgün

Star Tv ekranlarında yayınlanan Gecenin Ucunda dizinin setinde yaşanan tatsız olaylar sebebiyle çekimin yapılacağı mahallenin esnaflarından E. G. Bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada E. G. “dün öğlen civarı burada dizi çekimi vardı. Mahallenin gençleri ile set çalışanları arasında tartışma oldu. Karşılıklı küfürleşmeler oldu. Beş dakika geçince mahalledeki gençler bıçakla, palayla geldiler. Set ekibi de kendini savunarak saldırdı. Gençler kaçtı. Set ekibi de çekimi iptal ederek buradan ayrıldı. Neslihan Atagül gelecekti. Sahnesini oynayacaktı. Biz mahalle olarak bu duruma çok üzüldük. Sevdiğimiz sanatçılar gelecekti. Üç tane gencin yaptığı yüzünden mahalle kötü anılacak. Bu sanatçılar bir daha bu mahalleye gelmez. Biz mahalle olarak onları çok seviyoruz. Neslihan Hanım ve eşi Kadir Doğulu bir gün gelirse çayımızı da içsinler” ifadelerini kullandı.

31-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar