Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya ekranlara veda ediyor!

Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya ekranlara veda ediyor!
Fox TV'nin severek izlenilen iki sunucusu Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya ekranlara veda ediyor. Yoğun tempoyu geride bırakan isimler sezon arasına giriyor.

Fox Tv ekranlarına büyük izlenme kitlesine sahip olan iki sunucusu Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya ekranlara veda ediyor. Yaz aylarının gelmesi ile bir çok yapım sezon finali yaparak ekranlara veda etti. Bunlara haber programları da dahil oldu. Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya da bu sezondaki yoğunluğunu sezon finali yaparak atacak.  Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya artık neden yok?  Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya ne zaman yayına hayatına geri dönecek? İşte detaylar..

İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal sezon arası veriyor!

Türkiye televizyonlarının en çok izlenen sabah ve akşam programlarının sunucuları Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'dan üzen haber geldi. Her sabah Fox Tv ekranlarında Çalar Saat programı ile ekranlara gelen İsmail Küçükkaya ve akşam haberlerinin fenomen sunucusu Fatih Portakal sezon arası vermeye hazırlanıyor. Yaptıkları yayınlar ve haberler ile Fox TV ekranlarını reytinglerde zirveye taşıyan başarılı isimler  Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya, 2018-2019 sezonuna 28 Haziran'da sezon arası veriyor. Her sabah ve her akşam onları izlemek için ekran başına geçen izleyiciler bu habere çok üzüldü. Peki Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya ne zaman ekranlara veda edecek? Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya yeni yayın hayatına ne zaman başlayacak? Fox TV, Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın yerine hangi isimleri çıkaracak? Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın haber programlarında olmaması nasıl bir etki gösterecek?

İki başarılı isim İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal 28 Haziran'da ekranlara gelecek olan son bölüm ile sezon arasına girecek. Veda tarihinin belli olmasının hemen ardından izleyiciler, 'İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal' ekranlara ne zaman dönecek diye merak etmeye başladı. Fakat sevilen ikilin ekranlara ne zaman döneceği konusunda net bir tarih olmasa Eylül ayında tekrardan Fox Tv ekranlarında olması bekleniyor. FOX TV'nin en çok izlenen sabah ve ana haber sunucuları Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya, yaptıkları programlar ile adlarından sıkça söz ettiriyorlardı. Hatta İsmail Küçükkaya'nın Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun tarihi buluşmasının sunucusu olması gündeme bomba gibi oturmuşetu. Hatta yayınlanan bu program ile Fox TV o akşamın yani 16 Haziran 2019 Pazar gününün reytinglerinde ilk sıraya yerleşmişti. Bakalım Fox tv bu ikilinin yokluğunda yaz sezonu boyunca ne yapacak? Reytinglerde üst sıralara yerleşebilecek mi?

23-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar