Fatih Ürek ile Gelin Görümce başlıyor!

Fatih Ürek ile Gelin Görümce başlıyor!
Yaz sezonuna farklı bir renk katacak gündüz kuşağı programı Fatih Ürek ile Gelin Görümce başlıyor. Fatih Ürek ile Gelin Görümce'nin yayın tarihi..

Fatih Ürek yepyeni bir gündüz kuşağı programı ile ekranlara geri dönüyor. Gelinim Mutfakta formatında olacak yeni program Fatih Ürek ile Gelin Görümce'nin yayın tarihi belli oldu. Fatih Ürek ile Gelin Görümce ne zaman başlıyor?

Enerjisi ve renkli karakteri ile gündüz kuşağının aranan yüzü Fatih Ürek, uzun bir aradan sonra yepyeni bir yarışma programı ile ekranlara geri dönüyor. Fatih Ürek en son Kanal D ekranlarının sevilen programı Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu yapmış, programdan ayrıldıktan sonra ekranlara geri dönmemişti. Şimdi Now Tv'nin yaz sezonu için hazırladığı Gelin Görümce adlı yarışma programı ile yeniden ekranlara merhaba diyecek. Peki Fatih Ürek'in yeni programı 'Fatih Ürek ile Gelin Görümce' ne zaman başlayacak? 'Fatih Ürek ile Gelin Görümce' adlı yarışma programının formatı nasıl olacak?

'Fatih Ürek ile Gelin Görümce' programının yayın tarihi belli oldu

Kanal D ekranlarının sezonlardır devam eden Gelinim Mutfakta programına rakip olacağı düşünülen 'Fatih Ürek ile Gelin Görümce' yaz sezonuna damgasını vuracak. 'Fatih Ürek ile Gelin Görümce' programına aynı aileden ikişer kişiden dört çift katılacak. Dört çift her gün birbiri ile büyük mücadele verecek. Ev hanımlarının ilgisini çekecek program ilk bölümüyle 24 Haziran 2024 Pazartesi günü Now Tv ekranlarında olacak. Fatih Ürek'in uzun zaman sonra ekranlara böyle iddialı bir programla ekranlara geri dönmesi izleyicide büyük bir heyecan uyandırdı. 

Fatih Ürek, Gelinim Mutfakta'dan neden ayrılmıştı?

Fatih Ürek, 2018 - 2020 yılları arasında Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu yapmıştı. Başarılı iki sezon geçiren sunucu Fatih Ürek, ani bir kararla Gelinim Mutfakta'dan ayrılmıştı. Yerine Onur Büyüktopçu getirilmişti. Fatih Ürek'in Gelinim Mutfakta'dan ayrılmasının nedeninin Show TV'de yayınlanan 'Kuaförüm Sensin' programından aldığı teklifi kabul ettiği olduğu düşünülmüştü. Bu iddiaların ardından Fatih Ürek, jüri koltuğunda Işıl Reçber, Seçkin Süngüç ve Adnan Serter'in oturduğu program ‘Kuaförüm Sensin’e dahil oldu. Fatih Ürek programda Işıl Reçber, Seçkin Süngüç ve Adnan Serter gibi jüri koltuğunda yerini aldı. Bakalım bu yeni programda Fatih Ürek'in başarısı nasıl olacak?

11-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler