Kızılcık Şerbeti kadrosuna bomba bir isim!

Kızılcık Şerbeti kadrosuna bomba bir isim!
Reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna bomba gibi bir isim katıldı. Kızılcık Şerbeti yeni sezon oyuncuları kimler oldu?

Tüm Türkiye'yi ekran başına kilitleyen dizi Kızılcık Şerbeti kadrosuna bomba gibi bir isim katıldı. İkinci sezonunun bitmesi ile birçok oyuncuya veda eden dizinin kadrosuna yeni isimler dahil olmaya başladı. Kadroya katılan bu yeni oyuncu kim olacak? Dizide hangi karaktere hayat verecek?

Geçtiğimiz cuma akşamı yayınlanan sezon finali ile reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti, daha şimdiden yeni sezon için heyecanlandırdı. Sezon finalinin ardından diziden ayrılık haberleri de gelmeye başladı. Kızılcık Şerbeti'nde 4 oyuncu birden dizinin kadrosundan ayrıldı. Senaryo gereği Berlin'e giden Alev,  Erasmus'u kazanan Çimen, başka bir şehirde sahne alacak Umut ve Nursema'nın buluşmaya gelmemesinin ardından sinirlenip kayıplara karışan Rüzgar diziden ayrıldı. Bu ayrılıklar hem şaşırttı hem de izleyiciyi merak içerisine soktu. Senaryonun yeni sezonda şekilleneceği dizi ile ilgili en çok merak edilen sorulardan birisi. 

ŞEBNEM BOZOKLU, KIZILCIK ŞERBETİ'NDE!

Fenomen dizi Kızılcık Şerbeti yeni sezona bomba gibi düşecek. Ahmet Mümtaz Taylan, Sibel Taşçıoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrollerinde yer aldığı kadroya bir de başarılı ve güzel oyuncu Şebnem Bozoklu dahil oldu. Şebnem Bozoklu'nun yanı sıra diziye daha 4 oyuncunun daha dahil olacağı konuşuluyor. Kızılcık Şerbeti kadrosuna katılan Şebnem Bozoklu dizide ‘Meri’ karakterine hayat verecek. Meri, Evrim Alasya'nın kuzeni olarak senaryo da yerini alacak. Meri'nin gelişi Kızılcık Şerbeti'nde neleri değiştirecek? Meraklanan beklenen yeni sezon Eylül ayında Show Tv ekranların da yine fırtınalar estirecek.

Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

Sezon finali ile izleyicinin nefesini kesen dizide Kıvılcım, Ömer ve Doğa, Ünallar'la akşam yemeğine gittiklerinde, Nilay ve Görkem arasındaki gerginlik yalıyı cehenneme çevirdi. Nilay, içinde biriktirdiği tüm kırgınlıkları dökerek Ömer ve Görkem'in geçmişteki ilişkisini açığa çıkardı. Diğer yandan Doğa'nın Fatih'ten sonra tam mutlu olacaklar dediğimiz Giray'ın evinde esrarengiz bir kadın belirdi. Alev, Apo'ya sinirlenip çocuğunu Berlin'de doğurma kararı aldı ve ilk uçakla Berlin'e gitti. Ünallar evinde ise Fatih'in duydukları karşısında gözleri döndü. Görkem ve Fatih'in arasında geçen tartışmada Mustafa kafasına atılan vazo ile kanlar içerisinde yere yığıldı. Sezon finalin damga vuran sahne ise Görkem'in balkondan aşağı düşmesi oldu. 

11-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar