Fazilet Hanım Ve Kızları 7. bölüm fragmanı yayınlandı

 Fazilet Hanım Ve Kızları 7. bölüm fragmanı yayınlandı
Her Cuma akşamı Star Tv ekranlarında takipçileri ile buluşan Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi bu hafta da heyecan dolu bir bölüm ile geliyor. İşte Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi 7. bölüm fragmanı ve tüm detaylar.

İlk bölümünden itibaren büyük bir ilgiyle takip ettiğimiz Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Fazilet Hanım Ve Kızları 7. bölümde neler yaşanacak. Fazilet Hanım ve Kızları dizisi hangi kanalda? Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi ile ilgili tüm detayları öğrenmek için yazımızı gözden geçirebilirsiniz.

Fazilet Hanım Ve Kızları reyting sonuçlarında kaçıncı sırada? Fazilet Hanım Ve Kızları oyuncuları kimlerdir? Fazilet Hanım Ve Kızları başrolünde kim var? Fazilet Hanım Ve Kızları hangi gün? Fazilet Hanım Ve Kızları kaçıncı bölüm yayınlanacak? Fazilet Hanım Ve Kızları geçen hafta neler yaşandı? Fazilet Hanım Ve Kızları Hazan'ın gerçek adı ne? Fazilet Hanım Ve Kızları canlı izle. Fazilet Hanım Ve Kızları canlitv izle.

Fazilet Hanım Ve Kızları 7. bölümde Hazan'ı Sinan'ın odasında yakalayan Nil, yalıda zor anlar yaşatmıştı. Fazilet Hanım Ve Kızları yeni bölümde ise, Ece ortadan kaybolacaktır. Ece'yi Yasin'in kaçırdıını düşünen Fazilet mahalleyi ayağa kaldırır. Fazilet Hanım Ve Kızları 7. bölüm canlı izlemek için tıklayınız.  6 Mayıs Cumartesi günü saat: 20:00'da ekrana gelmesi planlanan Fazilet Hanım ve Kızları 7. bölüm fragmanını mutlaka izleyiniz.

 

Fazilet Hanım ve Kızları oyuncuları

Fazilet Çamkıran : Nazan Kesal

Hazım Egemen : Mahir Günşıray

Yağız Egemen : Çağlar Ertuğrul

Hazan Çamkıran : Deniz Baysal

Ece Çamkıran : Afra Saraçoğlu

Sinan Egemen : Alp Navruz

Gökhan Egemen : Tolga Güleç

05-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar