Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları 11. bölüm fragmanı izle. Fazilet Hanım ve Kızları canlı izle. İşte Fazilet Hanım ve Kızları 11. yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar.

İlk bölümünden itibaren heyecanla takip edilen Fazilet Hanım ve Kızları dizisi başarıyla devam ediyor. Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları canlı izle. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde neler yaşanacak? 

Geçen hafta yayınlanan bölümde Hazan, Nil'in oyununa gelerek zor anlar yaşamıştı. Bunun üzerine Yağız ise, elinden geleni yapamaya çalışır. Peki Fazilet Hanım ve Kızları bu hafta neler yaşanacak?

 

Her Cumartesi günü saat 20:00'da Star tv ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi tüm heyecanıyla devam ediyor. Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Gülsen Tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı ve Sevinç Erol gibi isimlerin yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisi yeni bölümğ 3 Haziran Cumartesi günü sevenleriyle buluşacak.

Yağız, otel odasındaki şüphelerin peşinden koşarken yanlış anlaşılmaların eşiğinde kalır. Bunun yanı sıra Fazilet'in Hazım beyin büyük sırrını öğrenmesi herşeyi zorlaştıracaktır.

01-06-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar