Lazio - Galatasaray maçı canlı izle

Lazio - Galatasaray maçı canlı izle
Exxen ekranlarında olacak Lazio - Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi mücadelesini canlı, full HD ve şifresiz izlemek için tüm detaylar.

Lazio - Galatasaray maçı canlı izle: UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray, İtalyan ekibi Lazio ile Roma Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Son haftaya iki takım da liderlik şansıyla giriyor. Galatasaray şu anda lider durumda yer alırken alacağı iyi bir sonuçla bunu elinde tutmak istiyor. Avrupa arenasında fırtına gibi esen Fatih Terim'in öğrencileri Lazio karşısında da kazanarak başarısını devam ettirebilecek mi? Exxen tarafından ekrana getirilecek Lazio - Galatasaray maçını full HD ve canlı izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Lazio - Galatasaray maçı canlı izle

Exxen tarafından ekrana getirilecek Lazio ile Galatasaray arasındaki UEFA Avrupa Ligi E Grubu mücadelesi TSİ 23:00'da başlayacak. Herkes tarafından merak ve heyecanla beklenen Lazio - Galatasaray mücadelesini full HD ve şifresiz olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Temsilcimiz Galatasaray, grupta oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Mağlubiyet almadan yoluna devam eden Galatasaray, 11 puanla ilk sırada yer alıyor. Lazio ise 8 puanla takibini sürdürüyor. Bu akşam oynanacak Lazio - Galatasaray maçıyla düğüm kesin olarak çözülecek. Nef Stadyumu'nda oynanan gruptaki ilk maçı Galatasaray 1-0'lık skorla kazanmayı başarmıştı.

Galatasaray için bu akşam oynanacak Lazio maçı büyük önem taşıyor. UEFA Avrupa Ligi'nin yeni statüsüyle birlikte grup ikincileri turnuvada yoluna devam edebilmek için play off oynamak zorunda kalacak. UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarını ikinci sırada bitiren takımlar ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplarını üçüncü sırada bitiren takımlar play off turunu geçmek zorunda aksi halde yollarına UEFA Konferans Ligi'nde devam etmek zorunda kalacaklar. UEFA Avrupa Ligi liderleri ise direkt olarak son 16 turu vizesi almak zorunda. Galatasaray, bu akşam Lazio karşısında kazanırsa ya da maç berabere biterse temsilcimiz grubunu lider olarak tamamlayacak. Kazanan Lazio olursa temsilcimi grup ikincisi olacak.

Lazio

Strakosha, Hysaj, Felipe, Acerbi, Marusic, Milinkovic, Leiva, Basic, Pedro, Zaccagni, İmmobile

Galatasaray

Muslera, Yedlin, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Taylan, Morutan, Feghouli, Kerem, Diagne

09-12-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar