Fenerbahçe - Kasımpaşa canlı izle!

Fenerbahçe - Kasımpaşa canlı izle!
11. Hafta maçında Fenerbahçe - Kasımpaşa canlı izle haberimizi okuyunuz. Fenerbahçe- Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta, canlı skor olarak canlitv platformunda...

Başladı başlıyor derken Süper ligde 10 hafta geride kaldı. Geçen hafta liderlik fırsatını kaçıran Fenerbahçe 11. Haftanın açılış maçında orta sıralarda mücadele eden Kasımpaşa ile evinde karşılaşacak. Heyecanın zirve yaptığı 11. Hafta maçında Fenerbahçe - Kasımpaşa canlı izle haberimizi okuyunuz. Fenerbahçe- Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta, canlı skor olarak canlitv platformunda. Şimdi detaylar…

 

LİG RADYO CANLI DİNLE

FB TV CANLI İZLE

 

2019/2020 Cemil Usta Sezonunu şampiyon olarak bitirmek isteyen Fenerbahçe bu sezon işi sıkı tutuyor. Her maçı final havasında oynayan Fenerbahçe 5 sezondur hasret kaldığı şampiyonluk kupasını bu sezon götürmek istiyor. Süper Lig'de 11. haftanın açılış maçında Kadıköy'de Ülker Stadyumu'nda Kasımpaşa ile karşılaşacak Sarı Lacivertliler geçen hafta Kayserispor yenilgisiyle şampiyonluk yolunda ağır hasar almıştı.  Ayağına kadar gelen liderlik şansını kaçırarak taraftarlarını kahreden Fenerbahçe, orta sıralarda mücadelesi veren Kasımpaşa’yı yenerek zirve yarışından kopmak istemiyor. Son haftaların formda takımı Kasımpaşa, Kemal Özdeş yönetiminde Kadıköy'de sürpriz peşinde olacak.

Takımlarda son durumlar!

Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, Adil Rami ve Max Kruse'nin sakatlıkları teknik yönetimin canını sıkıyor. Son 3 haftada 5 puan toplayan ve çıkışa geçen Kemal Özdeş’in talebeleri ise deplasmanda rakibine sürpriz yapmak istiyor.

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı ne zaman, hangi kanalda?

8 Kasım 2019 Cuma günü saat 20.30’da Ülker Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak maçın canlı izlemek istiyorsanız şimdi bize kulak veriniz. Özelikle spor karşılaşmalarını ücretsiz izlemek isteyen takipçilerimiz için maçı şifresiz veren Azerbeycan kökenli kanal CBC Sport bilgilerini yayınlayacağız.  

Cbc Sport Uydu Ve Frekans Bilgileri

CBC Sport kanalı AzerSpace 46° uydusundan yayın yapıyor. Bunun için uydunuzun AzerSpace 46° uydusu olma mecburiyeti var. Bu şartı sağladıktan sonra uydunuza CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek maçları izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe - Kasımpaşa muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, İsla, Zanka, Serdar, Hasan Ali, Gustavo, Tolga Ciğerci, Moses (Dirar), Ozan, Rodrigues, Muriç

Kasımpaşa: Fatih, Popov, Fernandes, Ben Youssef, Veigneau, Aytaç, Sadiku, Mustafa, Hajradinovic, Yusuf, Koita

Kasımpaşa 13 maçtır kazanamıyor

Kasımpaşa, Süper Lig’de Fenerbahçe ile yaptığı son 13 maçta rakibine üstünlük sağlayamadı. Rakibi karşısında son galibiyetini 2012-2013 sezonunda 2-0’lık sonuçla alan lacivert-beyazlılar, daha sonraki 13 maçtan 2 beraberlik 11 yenilgiyle ayrıldı. Hatta Kasımpaşa, Fenerbahçe ile lig tarihinde yaptığı 32 maçın 14’ünde gol dahi atamadı. Canlitv platformu olarak dostluğun kazandığı bir maç olmasını diliyoruz.

08-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar