Fenerbahçe - Sivasspor maçı canlı izle

Fenerbahçe - Sivasspor maçı canlı izle
Fenerbahçe - Sivasspor maçı canlı izle; Fenerbahçe - Sivasspor karşılaşmasını canlı olarak izle. Mücadelenin canlı yayını sayfanın devamında.

Fenerbahçe - Sivasspor maçı canlı izle; Bu yıl ilk kez düzenlenen hazırlık turnuvası The Land of Legends'da final maçı oynanacak. Fenerbahçe ve Sivasspor finalde karşı karşıya gelecek. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat kaçta başlayacak? İki takım arasındaki bu oldukça önemli mücadele hangi kanalda yayınlanacak? Futbol severler büyük bir hevesle karşılaşmayı canlı olarak izlemenin yollarını ayırıyor. Bu sayfa üzerinden karşılaşmayı izlenebileceğiniz internet sitesine doğrudan ulaşabilirsiniz.  Fenerbahçe - Sivasspor maçını izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Fenerbahçe - Sivasspor maçı canlı izle

Fenerbahçe ile Sivasspor arasındaki final maçı 21:00'da başlayacak. Mücadele Spor Smart kanalından şifreli olarak izlenebilecek. Az önce sizlerle paylaştığımız bağlantıya tıklayarak maçı canlı olarak izleme imkanına sahipsiniz.

Fenerbahçe - Sivasspor maçı ilk 11'ler

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Enner Valencia ve Mauricio Lemos bu maça yedek kulübesinde başlayacak. Milli takım kampına giden ve Sırbistan ile oynanan maçta sakatlanan Mert Hakan Yandaş forma giyemeyecek. Hafta içinde sözleşmeleri feshedilen Mevlüt Erdinç ve Tolgay Arslan bu hazırlık maçında yer almayacaklar. Bunlar dışında Fenerbahçe'de başka eksik futbolcu bulunmuyor. İşte Rıza Çalımbay ve Erol Bulut'un maça çıkmayı tercih ettiği ilk 11'ler.

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Serdar, Sadık, Caner, Tolga, Gustavo, Deniz, Sinan, Thiam, Frey

Sivasspor: Muammer, Marcelo, R. Yalçın, S. Camara, Uğur, I. Cofie, Hakan, Ziya, Erdoğan, M. Gradel, Yatabare

Fenerbahçe, turnuvadaki ilk maçını Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda Antalyaspor ile karşı karşıya gelmişti. Sarı lacivertliler karşılaşmayı 4-0 kazanmayı başardı. Fenerbahçe'nin yeni transferi Mame Thiam karşılaşmada hat-trick yaparak yıldızlaşmıştı. Bir diğer gol ise takıma bu sezon yeniden dahil olan Caner Erkin'in penaltısıyla geldi. Böylece Fenerbahçe rakibini eleyerek hazırlık turnuvasında finale çıkmayı başardı. Turnuvadaki bir diğer karşılaşmada ise Beşiktaş ile Sivasspor kozlarını paylaştı. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmayı sürpriz bir şekilde Sivasspor kazandı. Son anlara kadar golsüz berabere devam eden maçta Mustapha Yatabare duraklama anlarında sahneye çıktı ve takımının maçtan 1-0 galip ayrılmasını sağladı. Böylece Beşiktaş'ı elemeyi başaran Sivasspor, finale çıkan bir diğer takım oldu.

05-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar